EGO 29 Ekim’de ücretsiz hizmet verecek

EGO Genel Müdürlüğü’ne bağlı otobüs, metro ve ANKARAY 29 Ekim Perşembe günü başkentli vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek.
Büşra Bayrak
|
27 Ekim 2020, Salı - 14:57
EGO 29 Ekim’de ücretsiz hizmet verecek

Başkentli vatandaşlar Cumhuriyet Bayramı’nın 97.yıl dönümü nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda EGO Genel Müdürlüğünce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden, ücretsiz faydalanabilecek.

EGO Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamayla, 340 hatta hizmet vermeye devam eden EGO otobüslerinin hareket saatleri ve güzergahlarına, EGO CEP’te mobil uygulamasından ve kuruluşun internet sitesinde bulunan ‘Şehir içi ulaşım/Web bilgi sistemi’ bölümünden ulaşılabileceği kaydedildi.

EGO Genel Müdürlüğü duyurusunda şu ifadelere yer verdi:

“Ankara Büyükşehir Belediye Meclisince alınan “İlk Mahalli İdare seçimlerine kadar dini ve milli bayram günlerinde saat 06.00’dan başlayarak gece saat 24.00’e kadar EGO Genel Müdürlüğüne ait otobüs, raylı sistemler ve teleferik ile verilen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlandırılması …” kararı gereği ile vatandaşlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda EGO Genel Müdürlüğünce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden, ücretsiz faydalanabilecek. Uygulamada 340 hatta hizmet vermeye devam eden EGO otobüslerinin hareket saatleri ve güzergahlarına, EGO CEP’te mobil uygulamasından ve www.ego.gov.tr internet sitesinde bulunan “Şehir İçi Ulaşım/Web Bilgi Sistemi” bölümünden ulaşılabilecek. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.” sözüne sadakatle Türkiye Cumhuriyeti’nin 97. yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı büyük bir gurur ve coşku ile kutluyoruz.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/290621/ego-29-ekimde-ucretsiz-hizmet-verecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.