Ekrem İmamoğlu hastane odasından video paylaştı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından video paylaşarak "Çok iyi hissediyorum" mesajı verdi.
Büşra Bayrak
|
27 Ekim 2020, Salı - 16:02
Ekrem İmamoğlu hastane odasından video paylaştı


İmamoğlu, koronavirüse yakalanmasının 4. gününde hastane odasından video paylaştı.

Ayakta çektiği videoda iyi görünen İmamoğlu, sağlık durumuyla ilgili takipçilerini bizzat bilgilendirdi.

"Her şey olumlu yönde gidiyor. Çok iyi hissediyorum"

İmamoğlu, ”Salgın sürecinde kendinizi sakınmaya korumaya maske kullanmaya lütfen özen gösterin. Bugün hastanedeki dördüncü günüm. Her şey olumlu yönde gidiyor. Çok iyi hissediyorum. Tek üzüntüm sizlerden uzak kalmak. Elbette bütün hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum. Herkes şifa bulsun" diye konuştu.

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı müjdesi

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın bittiğini de ileten İmamoğlu, bu hatta yolculuğun 10 gün ücretsiz olacağı müjdesini verdi.

İBB Başkanı İmamoğlu açıklamasında, "Güzel kentimiz için çok önemli bir proje olan Mecidiyeköy- Mahmutbey Metro Hattı’nı tamamen bitirdik. 3 aydır yaptığımız deneme sürüşleri problemsiz geçti, , ne mutlu bize. Bu hattın açılış törenini 28 ekim2de yapacağımızı sizlere duyurmuştuk. Ancak hastanede olmam sebebiyle açılış törenimizi erteledik. Metromuzun hizmete girmesini elbette ertelemiyoruz. Arkadaşlarım daha önce 2 günlük ücretsiz kullanım planlamışlardı. Düşündüm bu hattın 10 gün boyunca ücretsiz olmasına karar verdim." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/290840/ekrem-imamoglu-hastane-odasindan-video-paylasti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.