Altındağ Belediyesi Sıfır Atık Projesi’yle ödüle layık görüldü

Altındağ Belediyesi, Emine Erdoğan'ın himayelerinde yürütülen 'Sıfır Atık Projesi' kapsamında Sıfır Atık Eğitim ve Simülasyon Merkezi çalışmasıyla ödüle layık görüldü.
Büşra Bayrak
|
27 Ekim 2020, Salı - 17:55
Altındağ Belediyesi Sıfır Atık Projesi’yle ödüle layık görüldü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde yürütülen Sıfır Atık Projesi kapsamında belediyelerin başarılı sıfır atık projeleri ödüllendirildi. Emine Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla ATO Congresium’da gerçekleşen Sıfır Atık ve Belediyeler Kongre ve Ödül Töreninde Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı Sıfır Atık Eğitim ve Simülasyon Merkezi çalışmasıyla ödüle layık görüldü.

Başkan Balcı ödülü Bakan Kurum'dan aldı

Altındağ Belediyesi olarak Sıfır Atık Projesi kapsamında ödül aldıklarını sosyal medya hesabından duyuran Başkan Balcı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Sıfır Atık Eğitim ve Simülasyon Merkezi Projemiz, Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin teşrifleriyle gerçekleşen Sıfır Atık ve Belediyeler Kongresi'nde ödüle layık görüldü. Ödülümüzü Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum'un elinden aldık.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/291394/altindag-belediyesi-sifir-atik-projesiyle-odule-layik-goruldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.