Kandil'den kökleri kazınacak <br> Darısı Suriye'deki eşkiyalara

Ankara Masası
|
17 Haziran 2020, Çarşamba - 18:05
Kandil'den kökleri kazınacak <br> Darısı Suriye'deki eşkiyalara

BBP Genel Başkanı Destici: “Mehmetçik vurdukça feryat edenlerin siyasi parti olmadığı herkes tarafından bir kez daha anlaşılacak, tescil edilecektir.”

Büyük Birlik partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, bir yıldır kararlılıkla sınır ötesinde devam eden Pençe Operasyonlarının, tamamen meşru müdafaa hakkı kapsamında sürdürüldüğünü söyledi.

Destici, “ Hiçbir siyasi parti bir milli mesele olan harekata karşı çıkmamalıdır. Mehmetçik vurdukça feryat edenlerin siyasi parti olmadığı herkes tarafından bir kez daha anlaşılacak, tescil edilecektir.” dedi.

Mustafa Destici, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

Temizle-Yerleş Operasyonu

Destici, doksanlı yıllardaki Kuzey Irak Operasyonlarımızın bul-yok et-çekil operasyonları olduğunu hatırlattı.

Mustafa Destici, “Bu son operasyonlarımız temizle-yerleş operasyonudur. Dikkat ederseniz bilhassa son 3 yıldır bu taktik ve strateji istikametinde sınır ötesi harekâtları düzenliyoruz. Allah izin verirse bu harekât ile temizlenen yerlere, sınırlarımızın güvenliği için yeni üsler kurulacaktır. Türkiye hiçbir şekilde bölgede bir terör devletinin kurulmasına izin veremez.” şeklinde konuştu.

“Bu operasyonların nasıl ses getirdiğini, dağda canı yanan eşkıya gibi, içimizdeki hangi eşkıyaların canının yanacağını hep birlikte göreceğiz.” diyen Destici şöyle devam etti:

"Feryat edenlerin siyasi parti olmadığı herkes tarafından bir kez daha anlaşılacak"

“Hiçbir siyasi parti bir milli mesele olan harekata karşı çıkmamalıdır. Mehmetçik vurdukça feryat edenlerin siyasi parti olmadığı herkes tarafından bir kez daha anlaşılacak, tescil edilecektir. Çünkü terör örgütünün siyasi uzantılarının iradeleri, bugünlerde Mehmetçiğimizin başlarına bomba yağdırdığı dağdaki eşkıya takımının elindedir. Şu anda şehir şehir dolaşıp provokasyon peşinde koşan terör örgütünün siyasi uzantıları; her zamanki gibi bu operasyonu da gündemlerine alacaklardır. Yürüyüş, kitlesel eylem, sosyal medya dezenformasyonları, kışkırtma dâhil her yolu deneyeceklerdir.”

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Destici, gerçeklerin çarpıtılmasına izin veremeyeceklerini vurguladı.

" HDP Yürüyüşü bir provokasyon ve mağdur üretme gayretidir."

Destici şunları söyledi:

“HDP Yürüyüşü neden yapılıyor? Yürüyüşe gerekçe olarak gösterilen iki kişinin milletvekillikleri neden düştü?

Yürüyüş; bir provokasyon ve bu provokasyondan bir mağdur üretme gayretidir. Ortada bir mağdur filan yok, ortada “haklı bir mahkeme kararı” ve bu kararın neticesi, “hukukun gereği” olarak yerine getirilen bir uygulama vardır.

Gerçek mağdur, terör örgütünün ölümüne sebep olduğu 40.000 kişidir. Mağdur; teröre on binlerce insanını 1,5 trilyon dolar feda eden Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti’dir.

Bu bir “demokrasi yürüyüşü” değildir. PKK’ya, teröre, 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün, Aybüke öğretmenin, binlerce şehidimizin katillerine saygı yürüyüşüdür. Bu yürüyüş, tek başına suça, suçluya, teröre kurumsal desteğin delilidir.”

"Kandil'den PKK kazınacak, darısı Suriye'deki eşkiyalara"

Mustafa Destici, yakın bir zamanda Kandil başta olmak üzere Irak'taki PKK/YPG teröristlerinin kökünün kazınacağını vurguladı.

“Darısı Suriye’deki eşkıyaların başına… İnşaAllah daha fazla vakit geçmeden sıra onlara da gelir.” ifadelerini kullanan Destici, bölgede ilk hedefleri Türkiye ve Türk Milleti olan bir terör devleti kurdurmak isteyenlere de ateşle oynadıklarını hatırlatarak sözlerini tamamladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/29188/kandilden-kokleri-kazinacak-darisi-suriyedeki-eskiyalara
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.