Çoktan'ın açıklamalarına Gündoğan'dan yanıt gecikmedi

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan'ın açıklamalarına CHP Keçiören İlçe Başkanı Bülent Gündoğan'dan cevap geldi.
Ankara Masası
|
27 Ekim 2020, Salı - 18:03
Çoktan'ın açıklamalarına Gündoğan'dan yanıt gecikmedi
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama düzenlemeleri ilçe Başkanları arasında polemiğe neden olmuştu.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan'ın ''Cumhuriyeti ve Atatürk ilkelerini en çok uygulayan hükümet biziz. Dolayısıyla Cumhuriyet kutlamalarına ilişkin bir engelleme konulduğunu söylemek abesle iştigal.'' sözlerinin ardından başlayan tartışmalar sonucu gözlerin çevrildiği CHP Keçiören İlçe Başkanı Bülent Gündoğan'dan yanıt gecikmedi. 

''Her şey kamuoyunun önünde cereyan ediyor''

Bülent Gündoğan, ''Çok polemik yapmaya gerek yok, sonuçta her şey kamuoyunun önünde cereyan ediyor. En iyi vicdan kamuoyunun vicdanıdır. Bunu biz kamuoyunun vicdanına bıraktık.'' ifadelerini kullandı. 

Ne Olmuştu ? 

CHP Keçiören İlçe Başkanı Bülent Gündoğan, "ÖSO bayrağı açan Suriyelilere izin var. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına izin yok öylemi? Hadi oradan" diyerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama düzenlemelerine tepki gösterdi.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, "Cumhuriyeti ve Atatürk ilkelerini en çok uygulayan hükümet biziz. CHP, bizim Atatürk'e saygımızı sorgulayacak bir yeterlilikte değil" ifadeleri ile dikkat çekti.

Bunun üzerine kendisine cevap hakkı doğan CHP Keçiören İlçe Başkanı Bülent Gündoğan ise tartışmaları, ''Çok polemik yapmaya gerek yok, sonuçta her şey kamuoyunun önünde cereyan ediyor. En iyi vicdan kamuoyunun vicdanıdır. Bunu biz kamuoyunun vicdanına bıraktık.'' sözleriyle noktaladı. 
http://www.ankaramasasi.com/haber/291892/coktanin-aciklamalarina-gundogandan-yanit-gecikmedi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.