Meğer 13 yıldır karantinadaymış...

Ankara Masası
|
17 Haziran 2020, Çarşamba - 17:16
Meğer 13 yıldır karantinadaymış...

Beyoğlu Sineması için başlatılan kampanya kapsamında sosyal medyadan yapılan canlı yayınına katılan Engin Günaydın, 'Zaten 13 senedir karantinada olduğumu fark ettim. Normal hayatımın karantina süreci olduğunu bilmiyordum' dediği sözler sosyal medyada gündem oldu.

Salgın nedeniyle kapalı kalan Beyoğlu Sineması’nın izleyiciye kavuşturulması için destek kampanyası başlatıldı. Birçok ünlü isim Beyoğlu’nda Bir Gece adlı yayın ile kampanyaya destekte bulundu. “#Sayenizde” kampanyasıyla sinema müdavimlerine “Beyoğlu Sineması’nda kalalım, her şeye rağmen sizin #sayenizde hep birlikte olalım” çağrısı yapıldı.

Destek için sosyal medya üzerinden yapılan yayına Demet Akbağ, Demet Evgar, Engin Günaydın, Gülse Birsel, Onur Saylak ve Serkan Keskin katılırken yönetmen Ozan Açıktan da moderatörlüğü üstlendi.

Engin Günaydın'ın kampanya kapsamında yayında kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu.

“Normal hayatımın karantina olduğunu bilmiyordum”

Günaydın yayında, “Foça’dayım ve İstanbul’a sadece çalışmak için gidiyorum. 13 senedir buraya geliyorum. Zaten 13 senedir karantinada olduğumu fark ettim. Biraz da kendime üzüldüm. Normal hayatımın karantina süreci olduğunu bilmiyordum" ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/29231/meger-13-yildir-karantinadaymis
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.