Paşinyan bu sefer halkını hedef aldı

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, ulusa sesleniş konuşmasında halkını tehdit ederken "Ölüm kalım savaşındayız, kimse geri duramaz. Geri duranları, kaçanları ağır cezalandıracağız" dedi.
Ankara Masası
|
27 Ekim 2020, Salı - 20:59
Paşinyan bu sefer halkını hedef aldı

Azerbaycan’ın başlattığı Dağlık Karabağ’ı kurtarma operasyonunda ağır darbe alan Ermenistan’da Başbakan Nikol Paşinyan halkını tehdit etti.

Ulusa sesleniş konuşmasında ölüm kalım savaşı verdiklerini söyleyen Paşinyan, geri duranların ve kaçanların ağır şekilde cezalandırılacağını söyledi.

“Ermenilerin yardımına ihtiyacımız var”

Karabağ’ı kaybetmeyi göze alamayacağını belirten Paşinyan “Ölüm kalım savaşındayız, kimse geri duramaz. Geri duranları, kaçanları ağır cezalandıracağız. Ey Ermeni halkı! Git savaş ve zaferini ilan et. Dünyanın her yerinde yaşayan Ermenilerin yardımına ihtiyacımız var. Savaşmak için yeterince silahımız var, Karabağ'ı kaybetmeyi göze alamayız." Şeklinde konuştu.

“Türkiye görülmemiş silahlarla savaşıyor”

Paşinyan, yine Türkiye’yi suçlarken "Türkiye bize karşı görülmemiş silahlarla tank, top, uçak, helikopterler ile savaşıyor. Karabağ'da her bir ağaç için savaşacağız." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/292730/pasinyan-bu-sefer-halkini-hedef-aldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.