Cumhurbaşkanlığından Fransız dergisine tepki!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ahlaksız bir şekilde saldıran Fransız dergisini şiddetli şekilde kınandığını açıkladı.
Ankara Masası
|
28 Ekim 2020, Çarşamba - 00:11
Cumhurbaşkanlığından Fransız dergisine tepki!

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e yönelik ahlaksızca karikatürlerle tüm İslam dünyasının tepkisini çeken Fransız Charlie Hebdo bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çirkin bir şekilde karikatürize eden dergi, İslam'a ve Peygamberimiz Hz. Muhammed'e hakaret etti.

"Ahlak ve edep yoksunu bu yayınların amacı..."

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan Fransız dergisi Charlie Hebdo'ya sert tepki gösterdi.

Kalın, "Hiçbir inanç, kutsal ve değere karşı saygısı olmayan Fransız dergisinin Cumhurbaşkanımızla ilgili yayınını şiddetle kınıyoruz. Bunlar sadece kendi müptezelliklerini ve ahlaksızlıklarını ortaya koyuyorlar. Kişi haklarına saldırı, mizah ve ifade özgürlüğü değildir. Ahlak ve edep yoksunu bu yayınların amacı, nefret ve husumet tohumları ekmektir. İfade özgürlüğünü din ve inanç düşmanlığına dönüştürmek ancak hastalıklı bir zihniyetin ürünü olabilir. Sağduyu sahibi herkes bu iğrenç yayıncılığı kınamalı ve reddetmelidir." tepkisini gösterdi.

Charlie Hebdo'nun skandal karikatürüne Türkiye'den peş peşe sert tepki: Sessiz kalmayacağız

http://www.ankaramasasi.com/haber/293724/cumhurbaskanligindan-fransiz-dergisine-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.