Emre Belözoğlu'dan Deniz Türüç açıklaması

Ankara Masası
|
18 Haziran 2020, Perşembe - 10:12
Emre Belözoğlu'dan Deniz Türüç açıklaması

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki kupa maçında Deniz Türüç'in dikkat çekici bir şekilde oyundan alınması ardından hedefteki isim Emre Belözoğlu sessizliğini bozdu.

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan kupa maçının 24. dakikasında sarı-lacivertli futbolcu Serdar Aziz, Sörloth’un müdahalesi sonucu yerde kalınca yedek kulübesinde oturan Emre Belözoğlu hakem Cüneyt Çakır’a tepki göstermişti. Gösterdiği tepki sonrasında sarı kart gören Belözoğlu, “Allah’tan kork” sözleri ile itirazlarına devam etti. Çakır bunun üzerine Emre’yi ikinci sarı sarıdan kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Ayrıca karşılaşmada dikkat çeken bir an yaşandı. Volkan Demirel kendisine gelen telefonu açtı ve hemen ardından kulübede Zeki Murat Göle’yi aradı. Sonrasında maçın en başarılı isimlerinden ve sarı lacivertli takımın golünü atan Deniz Türüç oyundan alındı. Değişiklik kararı ardından adeta şoka giren Deniz Türüç duruma tepki gösterdi. Yardımcı antrenör Volkan Demirel ise futbolcuya 'Otur yerine' diyerek bağırdı.

Başta Deniz olmak üzere herkes bu değişikliği gerekçesini sorgularken en çok da Volkan Demirel’i kimin aradığı merak edilmeye başlandı.

Fenerbahçe'nin geçici teknik direktörü Tahir Karapınar, maç sonrası yaptığı açıklamada değişikliğin hatalı olduğununu itiraf etti. Karapınar, "İkinci yarıda kanat atakları yaptık. Oyunda değişiklikleri yaptık. Mehmet Ekici'yi aldık o da iyi tuttu. Deniz'i çıkardık. Orada hata yapmış olabiliriz çünkü iyi oynuyordu ama maçtan önce planlarımızı yapmıştık." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe taraftarları, oyuncu değişikliklerini Tahir Karapınar yerine başkasının mı yaptığını sorgularken ''Kararları Emre Belözoğlu mu veriyor?'' yorumlarında bulundular. Herkesin merak ettiği soruyu Hürriyet gazetesi Emre Belözoğlu'na yöneltti. Hedefteki isim “Cevap vermeye gerek yok. Sahada çalışmaya devam edeceğiz” cevabını verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/29464/emre-belozogludan-deniz-turuc-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.