Turgut Altınok: Güçlenen Türkiye'nin geleceğini kesmek istiyorlar

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Türkiye'ye yönelik son dönemde artan saldırılara dikkat çekerek, "Kendi milli menfaatlerini savunan bir Türkiye ve Cumhurbaşkanımız var. Bu saldırıların altındaki gerçek; büyüyen ve güçlenen Türkiye'nin önünü, yolunu, geleceğini kesmektir." dedi.
Ankara Masası
|
28 Ekim 2020, Çarşamba - 15:11
Turgut Altınok: Güçlenen Türkiye'nin geleceğini kesmek istiyorlar
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında coğrafyamızın zor günlerden geçtiğini ifade etti. "Kendi milli menfaatlerini savunan bir Türkiye ve Cumhurbaşkanımız var." diyen Altınok, "Bu saldırıların altındaki gerçek; büyüyen ve güçlenen Türkiye'nin önünü, yolunu, geleceğini kesmektir." değerlendirmesinde bulundu. 




Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a: Sen kimsin?

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a sert sözlerle yüklenen Altınok, "Azerbaycan'a yiğitçe destek veriyoruz, petrol arıyoruz, Kuzey Irak'a operasyon yapıyoruz, Libya'da varoluşumuz, Suriye'deki operasyonlar... Macron denilen, ne olduğu belli olmayan birisi çıkmış, her yerde o var. Ne bölgeyle ne coğrafyayla ilgisi var. Sen kimsin?" diye ekledi.

"Bütün sıkıntı ve telâşları bundan"

Altınok şöyle devam etti: Biz Sütçü İmam'ın torunlarıyız. Küllerinden yeniden doğmuş olan bir milletiz, devletiz. Bugün de yeniden doğuş var. Bunu durdurmanın telâşı, gayretleri ve her türlü ahlâksızları var. Bugün Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan'a, ülkemize, geleceğimize sahip çıkma günüdür. Türkiye özellikle savunma sanayisinde çok güçlenmektedir. Artık, kendi ihtiyacımızı kendimiz görüyoruz ve dünyaya satıyoruz. Bütün sıkıntı ve telâşları bundandır. Macron'u, aklını Türkiye ile bozmuş ırkçı; Türk, İslâm ve Müslüman düşmanı Hollandalı milletvekilini kınıyoruz!
http://www.ankaramasasi.com/haber/295218/turgut-altinok-guclenen-turkiyenin-gelecegini-kesmek-istiyorlar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.