Ermenistan saldırısında 22 günlük bebek öksüz kaldı

Ermenistan'ın dünkü misket bombalı saldırısında hayatını kaybeden Tükezban Mirzalıyeva, geride henüz 22 günlük bebeğini bıraktı.
aa:video:20201029:22797594
|
29 Ekim 2020, Perşembe - 15:14
Ermenistan saldırısında 22 günlük bebek öksüz kaldı

Henüz 22 gün önce doğum yapan 25 yaşındaki Mirzalıyeva ile babası Çerkez Mirzalıyev, Berde kentine doktor muayenesine giderken misket bombalarının hedefi oldu.

Saldırıda hayatını kaybeden Mirzalıyeva ve babası Mirzalıyev, Çelebiler Köyü'nde yan yana defnedildi.

Eşi ve kayınbabasının ölüm haberini Terter'deki cephe hattında alan  Mirzalıyeva'nın eşi Elçin İsmailov hemen eve döndü.
İsmailov, 27 Eylül'de cepheye gittiğini, 8 Ekim'de ise kızı Kemale'nin doğumu üzerine eve geldiğini belirterek, "Eşimi sadece 1 gün doğum yaptıktan sonra gördüm ve tekrar cepheye döndüm." dedi.
Eşi Mirzalıyeva ile okulda tanıştıklarını ve 2015'de evlendiklerini anlatan
İsmailov, "Geçen yıl tüp bebek tedavisi için tüm Azerbaycan'daki hastaneleri gezdik. Eşim hamile kaldı ve Kemale adında henüz 22 günlük olan bir kızımız dünyaya geldi. Çok sevinmiştik. 5 yıldır bu anı bekliyorduk." şeklinde konuştu.
İsmailov, "Şimdi kızım öksüz büyüyecek. Annesini kokusuna bile doyamadan kaybetti. Onun ne suçu var." sözleriyle derin bir acı duyduğunu dile getirdi.
Ermenistan'ın dün Berde kent merkezinde misket bombasıyla saldırması sonucu 21 sivil hayatını kaybetmiş, 70 sivil yaralanmıştı.



http://www.ankaramasasi.com/haber/298773/ermenistan-saldirisinda-22-gunluk-bebek-oksuz-kaldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.