AŞTİ'de Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yılını gün boyu başkentin birçok noktasında çeşitli etkinliklerle kutladı. Kutlama adreslerinden biri de AŞTİ oldu. Kırmızı beyaz balonlarla süslenen ve mili marşların çalındığı AŞTİ'de Seymenler ekibinin oyunları vatandaşları duygulandırdı.
Büşra Bayrak
|
29 Ekim 2020, Perşembe - 16:12
AŞTİ'de Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yılı nedeniyle başkente yakışır coşku dolu bir kutlama programı hazırladı.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BUGSAŞ tarafından düzenlenen kutlamalarda AŞTİ kırmızı beyaz balonlarla ve Türk bayraklarıyla süslendi. Milli marşların çalındığı AŞTİ'de yolcular, Seymenler ekibinin oyunlarıyla karşılandı. Vatandaşlar, Seymenler ekibinin gösterisiyle duygu dolu anlar yaşadı.

“Çok büyük sevinç ve mutluluk içerisindeyiz”

Cumhuriyet Bayramı coşkusunu vatandaşlarla birlikte kutlamak istediklerini belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Sanat Yönetmeni Tamer Bozkuş, "Büyük Önder Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını şükranla anıyoruz. Cumhuriyet bizim için çok önemli bu değerli günde de bir program gerçekleştirdik ve tüm halkın katılımıyla da çok büyük sevinç ve mutluluk içerisindeyiz" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görevli tüm itfaiye erleri, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Ankara Merkez İstasyonu'nda Ay yıldızlı Türk Bayrağı'nı sembolize ederek, tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramı'nı kutladılar.

7'den 70'e vatandaşlar bu sürpriz karşılama için Başkan Yavaş'a ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

http://www.ankaramasasi.com/haber/298889/astide-cumhuriyet-bayrami-coskusu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.