Etimesgut Belediye Başkanı Demirel’e yüksek hizmet beratı

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'e Türk kültür ve sanatına katkılarından dolayı Yüksek Hizmet Beratı verildi.
Büşra Bayrak
|
30 Ekim 2020, Cuma - 14:44
Etimesgut Belediye Başkanı Demirel’e yüksek hizmet beratı

 Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Uluslararası Türk Kültür ve Sanatı Sempozyumu' programında Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'e Yüksek Hizmet Beratı verildi.

Başkan Demirel’e beratı Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Birol Çetin verdi. Prof. Dr. Çetin, 8 rektörün imzanın yer aldığı beratı verirken, "8 rektörümüz imzasıyla verilen çok sağlam bir berat. Enver Başkan'ı tebrik ediyorum" dedi.

Başkan Demirel de, Türk kültür ve sanatına hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

8 rektör imzaladı

Yüksek Hizmet Beratı'nda, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Parlak, Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Ali Haberal,  TOBB Ekonomi ve Teknoloji (ETÜ) Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Sarınay, Ostim Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek'in imzası bulunuyor.

Türk kültür sanatına katkı

Yüksek Hizmet Beratı'nda şu ifadeler yer alıyor:

"Türk kültür ve sanatının geliştirilmesi, milli birlik beraberliğimizin seğlanması, ortak tarih bilincimizin kazandırılması için yoğun gayret sarfeden, Etimesgut'un tarihsel kimliğini ortaya çıkaran yapılan bilimsel çalışmaları destekleyen, maddi ve manevi değerlerimize sahip çıkan Enver Demirel'in Türk kültür ve sanatının geliştirilmesi, milli birlik ve beraberliğimizin sağlanması Yüksek Hizmet Beratı ile taltif edilmesi Onur Kurulumuz tarafından uygun görülmüştür.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/302272/etimesgut-belediye-baskani-demirele-yuksek-hizmet-berati
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.