Eşinin kurşun yağdırdığı kadın kanıyla not bıraktı

Ankara Masası
|
19 Haziran 2020, Cuma - 13:48
Eşinin kurşun yağdırdığı kadın kanıyla not bıraktı

Boşanmak istediği kocası tarafından kurşun yağmuruna tutulduğu öne sürülen talihsiz kadın kanıyla yere not bıraktı. Hâlâ yakalanamayan eşinin mesaj atarak ve akrabalarına araya sokarak barışmaya çalıştığını söyleyen şiddet mağduru kadın “O adam yarım bıraktığı işi tamamlamak istiyor” dedi.

Hürriyet'ten Burcu Purtul Uçar'ın haberine göre, N.C'nin hayatı 23 yıl önce R.C. ile evlenmesi ardından kabusa döndü. İddialara göre; 46 yaşındaki 1 çocuk annesi N.C. evliliği boyunca eşinden şiddet gördü. Kafasında kavanoz kırılan talihsiz kadının aldığı yumruk darbesi nedeniyle burnu kırıldı. Bununla da yetinmeyen öfkeli koca eşini kaynar çay ile yaktı. Korkusundan şikayetçi olamayan şiddet mağduru kadın her seferinde ailesinin yanına kaçtı. Akrabalarını araya sokan kocası ise eşini her defasında ikna edip eve geri getirdi. Evlendiği ilk yıl şiddete dayanamayan N.C., eşinden boşansa da kaderini değiştiremedi. R.C. onu tekrar evlenmeye razı etti. Pandemi sürecinde işyerlerini kapatan N.C. eşine, “Ayrılmak istiyorum” dedi. Çılgına dönen koca, ocaktan aldığı çaydanlığı üzerine attı. Kadının boynu ve kolu yandı. Yine korkudan şikâyetçi olmadı.

Ayrılığı kafasına koyan N.C., 22 yaşındaki oğluyla birlikte yeni bir sayfa açmak için harekete geçti. Talihsiz kadın eşyalarını toplamak için 4 Haziran’da İstanbul Zeytinburnu’ndaki eve gitti. Tam evden çıkarken elinde silahla içeri giren eşi, belden aşağısına defalarca kurşun sıktı. Vücuduna 5 kurşun isabet eden kadın, yere yığıldı. R.C. eşinin banka kartı ve telefonunu alarak kaçtı. Hareket edemeyen N.C., öleceğini düşünerek kendi kanıyla yere "Annem babam hakkınızı helal edin. Üzülmeyin. Beni Ragıp vurdu. Kurtuldum." notunu yazdı.

R.C. kaçtıktan sonra oğlunu arayıp “Anneni dövdüm, git bir bak” dedi. Annesinin yanına giden oğlu korkunç manzarayla karşılaştı. Hastaneye kaldırılan N.C’ye bacağının kesilebileceği söylendi. Ameliyat başarılı geçti ve bacakları kesilmekten kurtuldu. Ancak talihsiz kadın artık yürüyemediği gibi bacaklarını kıpırdatamıyor. Hâlâ yakalanamayan eşinin mesaj atarak ve akrabalarına araya sokarak barışmaya çalıştığını söyleyen N.C. “O adam yarım bıraktığı işi tamamlamak istiyor” dedi.

N.C. başından geçenleri şu ifadeler ile anlattı: “Korktuğum için şikayette bulunamadım hiç. Genç kızları taciz etti. Müşterimle beni aldattı. Beni vurduktan sonra babamı arayıp ‘Git kızını öldürdüm, cenazesini kaldır’ diyor. Bir kurşun hâlâ bacağımda onu çıkarmayacaklarmış. Bana hayatı boyunca ‘Benden ayrılamazsın seni sakat bırakırım’ deyip durdu. Öldüremediği için benden vazgeçmiyor. Ama dediğini yaptı, sakat bıraktı. Dün mesaj attı oğluma ‘Ben yemin etmişim senin annen benim ilk ve son karım olacak’ diye. Öldürmeden vazgeçmeyecek.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/30607/esinin-kursun-yagdirdigi-kadin-kaniyla-not-birakti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.