Emin Çölaşan'ın "Saygı Öztürk" rahatsızlığı

Ankara Masası
|
20 Haziran 2020, Cumartesi - 09:41
Emin Çölaşan'ın "Saygı Öztürk" rahatsızlığı

Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun meslektaşı Saygı Öztürk’e yönelik çıkışına yeterince tepki gösterilmediğini savunarak kendi mahallesini hedef aldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Trabzon böyle bir yükseliş görmedi” başlıklı yazısı nedeniyle Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk’e yönelik “Namussuzluk” tepkisi gündemdeki yerini koruyor. Saygı Öztürk ile aynı gazetede köşe sahibi olan Emin Çölaşan hem söz konusu çıkışa hem de gerekli tepkiyi vermediği gerekçesi ile kendi mahallesine sert çıktı.

Soylu’nun sözleri ardından muhalif gazetelerin köşe yazarlarına baktığını ifade eden Çölaşan, “Ne yazık ki Can Ataklı dışında hemen hiç kimse bu konuya girmemişti. Sadece gazetelerde değil, muhalif bildiğimiz internet sitelerinde de durum üç aşağı beş yukarı aynı idi. Sadece Saygı'nın televizyonda ağladığı haber yapılmıştı.” dedi.

“Bizim kesimin genelinden, muhalefet partileri dahil ses yoktu!” diye ekleyen Çölaşan, “Demek ki vuruş güçlü bir yerden geldiği takdirde, karşı taraf istediği kadar haksız olsun, yanlış yapsın ve hakaret etsin, biz suspus oluyorduk! Kendi adıma bir gazetecilik deneyimi daha kazanmış oldum . Keşke kazanmasaydım.” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/31062/emin-colasanin-saygi-ozturk-rahatsizligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.