Pursaklar'da pazar yerlerinde denetim yapıldı

Ankara Masası
|
30 Mart 2020, Pazartesi - 17:27
Pursaklar'da pazar yerlerinde denetim yapıldı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin koronavirüsü ile mücadele kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, pazar alanları girişlerinde denetim yaptılar. Ekipler, vatandaşların ateşlerinin ölçülerek pazar alanına alınmasını ve satışlarda kurallara uygunluğu kontrol ettiler. İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda pazarcılar arasındaki mesafeleri en az bir buçuk metre olarak ayarlayan Zabıta Ekipleri, düzenlemeleri gözden geçirdiler.

Giriş-çıkış kontrolü zor olan pazarların kapatıldığını, açık olan pazarlarda da İçişleri Bakanlığının 26.03.2020 tarihli genelgesi doğrultusunda gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, vatandaşlara "sadece zorunlu hallerde dışarı çıkın" dedi.

SEVDİKLERİMİZ İÇİN...

Virüs hakkında vatandaşları bilgilendirip sosyal mesafe alanlarını denetleyerek incelemelerde bulunan Başkan Ertuğrul Çetin, "Bizlerin aldığı önlemlerin yanı sıra hemşehrilerimizin de kendi önlemlerini alması gerekiyor. Salgınla ancak birlikte mücadele edersek başa çıkabiliriz. Sosyal mesafeyi de korumak zorundayız. Yakın temastan olabildiğince kaçınmalıyız. Hem kendimiz hem de sevdiklerimiz için gerekli hijyen kurallarına uymalıyız" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/3151/pursaklarda-pazar-yerlerinde-denetim-yapildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.