İstanbul’da evdeki patlamada 1 kadın öldü

Bahçelievler’de 31 yaşındaki kadın, evde yaşanan patlama ve ardından çıkan yangında hayatını kaybetti.
IHA-20201101AW154725
|
01 Kasım 2020, Pazar - 12:51
İstanbul’da evdeki patlamada 1 kadın öldü

Olay, Mahmutbey 4. Sokak’ta saat 10.00 sıralarında meydana geldi. 

İddiaya göre, sokak üzerinde bulunan 5 katlı binanın ikinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından dairede yangın çıktı. 

Patlama sesini duyan apartman sakinleri durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

Patlamada Fatma Mavi hayatını kaybetti

Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, dairede yaşayan kadının cansız bedenine ulaştı. Polis ekipleri ölen kadının 31 yaşındaki medya mensubu Fatma Mavi olduğunu belirledi. 

Patlamanın gaz sıkışmasından kaynaklandığı düşünülüyor

Olay yeri inceleme ekipleri sokak üzerinde ve dairede inceleme yaptı. Olay yerindeki çalışmaların ardından genç kadının cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Patlamanın gaz sıkışmasından kaynaklanmış olduğu ihtimali üstünde duran ekipler, konuyla ilgili çalışma başlattı.

“Çoluk çocuk dışarı koştuk”

Apartman sakinlerinden Mahmut Yüzgör, “Onların balkonda doğalgaz kombisi var. Herhalde o patladı. Cam çerçeve dışarıda. Çoluk çocuk dışarı koştuk. İçeride bir kadın tek yaşıyordu” dedi.

“Evinizde patlama oldu diye telefon geldi”

Ev sahibi Nevin Pekkuru, “Kiracımdı. Sabah bana evinizde patlama oldu diye telefon geldi. Kiracının numarasını istediler. İnanamadım. Komşumu aramak istedim. Komşuyu arayınca böyle bir olayın olduğunu söylediler. Kendi tek yaşıyordu.  Bir kanalda kamera arkasında çalışıyorum dedi. 31 yaşlarındaydı. Olay yeri inceleme içeride. Ben evimde değilim. Kıza çok üzüldüm, çok şeker bir kızdı. Tatlıydı. Komşularımdan bir şikayet yoktu” diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/321412/istanbulda-evdeki-patlamada-1-kadin-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.