Şeyma Subaşı'nın paylaşımları pes dedirtti

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı Miami'de bir ev partisinde Cadılar Bayramı kutlaması yaptı. Paylaştığı fotoğraf ve videolar ise tepki topladı.
Ankara Masası
|
02 Kasım 2020, Pazartesi - 09:04
Şeyma Subaşı'nın paylaşımları pes dedirtti
İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde arama kurtarma çalışmaları devam ederken Miami'de Cadılar Bayramı için ev partisine giden ve giydiği kostümlerle paylaşım üstüne paylaşım yapan Şeyma Subaşı'nın takipçileri tepki gösterdi.
Yüzlerce kişi Subaşı'na " Biz burada İzmir'e üzülüyoruz senin umrunda değil", ''Şu ülkeye ne faydan var'' gibi mesajlar gönderdi.
Fenomen Şeyma Subaşı tepkilerin büyümesiyle sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"Elimden geleni yapıyorum"

Subaşı, "En azından böyle zamanlarda enerjimizi daha faydalı şeylere çevirebilecekken birbirimizi yargılamak için çabalamasak keşke. Herkesin hayatını ve en önemlisi duygularını nasıl ve ne şekilde yaşadığının tartışılmaması gerektiğine inanıyorum.
Kişisel hesabımda yaptığım paylaşımlardan hareketle duygularımın ölçülmeye kalkılması kadar üzücü bir şey varsa o da insanların acısından şahsıma atıfta bulunarak nemalanmaya çalışılması. Ben depremde yara alan insanların acısına biraz olsun ortak ihtiyaçlarına ise destek olmak için elimden geleni yapmaya devam ediyorum. Fakat bunu her fırsatta bağırarak değil olması gerektiği gibi sessizce yapıyorum." ifadelerini kullandı. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/324009/seyma-subasinin-paylasimlari-pes-dedirtti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.