Erman Toroğlu'ndan sert eleştiri: Biri panik atak hastası, diğeri alkolik

Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ettiği mücadeleyi değerlendiren eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, siyah-beyazlıların iki yıldız ismi Oğuzhan Özyakup ve Adem Ljajic'i sert sözlerle eleştirdi.
Ankara Masası
|
02 Kasım 2020, Pazartesi - 10:45
Erman Toroğlu'ndan sert eleştiri: Biri panik atak hastası, diğeri alkolik
Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Toroğlu, siyah-beyazlıların yıldızı Oğuzhan Özyakup ve AdemLjajic'i sert bir dille eleştirdi.


''Bunları gönderin, ne bekliyorsunuz ?'' 

Erman Toroğlu, ''Bazı şeyler konuşulursa halledilir, bazı şeyler konuşulmazsa halledilmez. Şenol Hoca iki yıl önce yakın bir arkadaşıma Oğuzhan Özyakup'un panik atak hastası olduğunu, ilaç kullandığını ve destek olunması gerektiğini söylemiş. Adem Ljajic'in de alkol problemi olduğunu söylemiş. Nereye kadar bunları bekleyeceksin ? 
İnsanlar bunları televizyonda konuşamıyor. Ben bunları çok kişiden duydum ve büyük ihtimalle gerçek. Bunları gönderin o zaman, ne bekliyorsunuz ?'' ifadelerini kullandı.

''Neden Konuşmuyorlar ?''

''Şimdi ben bunları söyledim, benden sonra konuşacaklar diyen Toroğlu, çok kişi biliyor ama konuşmuyorlar. Neden konuşmuyorlar? Kibarca söylüyorlar, ben direk söylüyorum.'' açıklamalarında bulundu.

''Rezalet! İğrenç!''

Toroğlu, ''Yeni Malatyaspor takım mı? Rezalet! Ben böyle bir kötü takım görmedim, iğrenç! İlk yarıdaki Yeni Malatyaspor rezaletin üstünde bir takım.'' şeklinde eleştiriler yaptı.

''Başarılı olmak istiyor''

Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu; ''Sergen Hoca, Adem Ljajic, bana hazır gelsin, gerisi beni ilgilendirmiyor diyor. Sergen Yalçın başarılı olmak istiyor. Beşiktaş'tan sonra Yeni Malatyaspor'a, Antalyaspor'a gitmek istemiyor, hedefleri var. Sergen Yalçın "Kalan sağlar bizimdir" diyerek yoluna devam ediyor. Başkanla sıkıntıları oldu. Ben teknik adama inanırım. Sergen Hoca geldiğinde iyi işler yaptı, şimdi de bahane üretme şansı yok. Başkan gelirken ne dedi bilmiyorum ama Sergen Yalçın'ı tanıyorum.''  ifadelerini kullandı.
http://www.ankaramasasi.com/haber/324353/erman-toroglundan-sert-elestiri-biri-panik-atak-hastasi-digeri-alkolik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.