Ekrem İmamoğlu taburcu oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kornavirüs tedavisi gördüğü hastaneden taburcu oldu.
Ankara Masası
|
02 Kasım 2020, Pazartesi - 11:43
Ekrem İmamoğlu taburcu oldu
Ateşinin yükselmesi üzerine gittiği hastanede koronavirüs testi yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sonucunun pozitif çıkması ardından tedavi altına alınmıştı. Tedavisi tamamlanan İmamoğlu, hastaneden taburcu oldu. 

Çıkışta kameraların karşısına geçen İmamoğlu, İzmir depreminde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil ifalar diledi. İBB Başkanı, "Türkiye'de ve İstanbul'da bir numaralı meselenin deprem olduğunu bir kez daha bize hatırlatmıştır. Başka bir konuyu konuşmanın yersiz olduğunu ve bu konu üzerine milletçe odaklamamız gerektiğini de hatırlatmış oldu." dedi. 

Koronavirüs tedavi sürecini iyi geçirdiğini ifade eden İmamoğlu, "Ateşin 4 gün civarında sürdü. Yüksek ateşle gelmiştim ve bunu 4 gün boyunca yaşadım. Her şey kontrol altındaydı. Ateş dışında başka semptom yaşamadım. Tedavi süresince bizleri arayan herkese çok çok teşekkür ediyorum. Ben de burada tedavi gören herkese dua ettim. Bütün hastalara şifa diliyorum. Burada çok kıymetli doktorlara ve sağlıkçılara kendimi emanet etmenin güvenini hissettim" şeklinde konuştu.

Uzaktan da olsa ailesine kavuşacağını, 4 günlük karantina sürecinin devam ettiğine işaret eden İmamoğlu, bulaşma riskinin artarak devam ettiğini dile getirerek vatandaşları duyarlı olmaları konusunda uyardı. İmamoğlu, mesaisinin ilk gününde İzmir'e gideceğini ekledi. 
http://www.ankaramasasi.com/haber/324584/ekrem-imamoglu-taburcu-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.