Şizofren katilin ifadesi kan dondurdu

Konya'da başı kesilerek öldürülen 56 yaşındaki Mustafa Sömek'in katil zanlısı ve şizofreni hastası olduğu Mücahit M.'nin ifadesi tüyler ürpertti.
Ankara Masası
|
02 Kasım 2020, Pazartesi - 11:43
Şizofren katilin ifadesi kan dondurdu
Konya'nın Bozkır ilçesi Ahmet Yaşar Caddesi'ndeki Zengibar Anadolu Lisesi yakınlarında bir erkek cesedi görüldü. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. 

Olay yerine gelen ekipler, başı ve cinsel organı kesilmiş cesedin Mustafa Sömek'e (56) ait olduğunu belirledi. Kesik baş ise lisenin bahçesinde bulundu.

Sömek'in cesedi morga kaldırılırken, kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şizofreni hastası olduğu belirlenen katil zanlısı Mücahit M.'yi (41) Yalıhüyük ilçesinde yakaladı. Emniyetteki ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğinde suçunu itiraf etti.



''O anda onu öldürmeye karar verdim.''

Mücahit M. mahkemede, "Ziyarete gittiğim dayımı göremeyince Zengibar Anadolu Lisesine doğru yürümeye başladım. Daha önceden tanımadığım Mustafa Sömek isimli şahsı gördüm ve o anda onu öldürmeye karar verdim. Yanımda bulunan bıçakla onu öldürdüm" şeklinde ifade verdi.

Katil zanlısı Mücahit M. ifadesinin ardından tutuklandı.
http://www.ankaramasasi.com/haber/324608/sizofren-katilin-ifadesi-kan-dondurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.