Tunç Soyer'den Mamak Belediyesi ekiplerine teşekkür

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Mamak Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Murat Köse, yaraları birlikte saracaklarını söyledi.
Ankara Masası
|
02 Kasım 2020, Pazartesi - 13:21
Tunç Soyer'den Mamak Belediyesi ekiplerine teşekkür
İzmir, Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin yaralarını sarıyor. Sarsıntı ardından bir çok il ve ilçe belediyesi deprem bölgesine yardım malzemesi ulaştırmak için harekete geçti. Onlardan biri de Mamak Belediyesi oldu. Başkan Murat Köse, yaşanan deprem ardından yaptığı açıklamada İzmirli vatandaşların yararlanması için çay ve çorba servis edecek mobil ikram aracının yola çıktığını duyurmuştu.
Deprem bölgesindeki çalışmalarını sürdüren Mamak Belediyesi ekiplerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den teşekkür geldi. Murat Köse, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında  "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Tunç Soyer ekibimize ve belediyemize çalışmalarımızdan dolayı teşekkür etmiş. Bu zor günlerde birlikte yaralarımızı saracağız inşaAllah." ifadelerini kullandı.
http://www.ankaramasasi.com/haber/324887/tunc-soyerden-mamak-belediyesi-ekiplerine-tesekkur
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.