Sevilay Yılman'dan "Tunç Soyer" tepkisi: Böyle bir salaklık yok

Ankara Masası
|
23 Haziran 2020, Salı - 14:07
Sevilay Yılman'dan "Tunç Soyer" tepkisi: Böyle bir salaklık yok

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “İzmir parası çıkarmayı düşünüyoruz” ve “İzmir bayrağı ile ilgili çalışma yaptık” şeklindeki sözleri için "Böyle bir salaklık yok" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “İzmir parası çıkarmayı düşünüyoruz” ve “İzmir bayrağı ile ilgili çalışma yaptık” şeklindeki sözleri gündemdeki yerini koruyor. CHP'li Başkanın söz konusu açıklamalarına Habertürk yazarı Sevilay Yılman'dan çok sert tepki geldi. Soyer'in bu açıklaması ile eyalet kurma düşüncesinin gün yüzüne çıktığını ifade eden Yılman, "Ben böyle bir skandal görmedim. CHP'nin düşmana ihtiyacı yok. Bu soft entelektüeller yetiyor. Hiçbir şey yapmalarına gerek yok. Bir partiye ancak bu kadar zarara verilir. AK Parti uğraşsa bu kadar zarar veremezdi." dedi.

CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu'nun da Ayasofya tartışmaları sürerken, "Sultanahmet de müze olsun" sözleri ile gündeme geldiğini hatırlatan Yılman, "Bunlar nerede yaşıyor? Millitvekili ve belediye başkanları olmuşlar ama toplumun hassas meselelerine bu kadar mı duyarsızlar?" diye sordu.

CHP'li Soyer'in gelen tepkiler ardından çark ettiği açıklamasına de değinen Yılman, şu şekilde devam etti: "Sonradan sözüm ona düzeltmeye çalıştı. "Montajlı siyasete karşıyız" deyince oturdum tekrar izledim. Montaj falan yok. Söylemiş bunları. Bunun savunması bile yok. CHP'nin saf entelleri yüzünden aldığı darbenin tarifi imkansız. Dün atar gider yapıyor. Dünyanın neresinde olursanız olun böyle bir gaf yaparsanız özür dilerim ama böyle bir salaklık yapıyorsunuz, rakibiniz bu salaklığı alır ve sizi top gibi çevirip tank gibi üzerinizden geçer."

http://www.ankaramasasi.com/haber/32638/sevilay-yilmandan-tunc-soyer-tepkisi-boyle-bir-salaklik-yok
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.