Başkentte kanlı hesaplaşma! Kurşun yağmuruna tuttular

Başkentte meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.
Büşra Bayrak
|
03 Kasım 2020, Salı - 11:02
Başkentte kanlı hesaplaşma! Kurşun yağmuruna tuttular

Olay, saat 01.00 sıralarında Ankara’nın Mamak ilçesi Samsun yolu Eşref Bitlis Kışlası karşısında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Aykut D. ile Abdülkadir D. isimli kişiler karşı grup ile alacak verecek meselesinden dolayı tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine 06 BCP 315 plakalı otomobillerine binerek kaçan Aykut D. ile Abdülkadir D.’yi henüz plakası tespit edilemeyen beyaz bir araç tarafından kovalanmaya başladı. 

Kaza yapan araca pompalı tüfekle ateş açtılar

Arkasından ateş ederek uzun süre kovaladığı 06 BCP 315 plakalı araçta bulunan Aykut D. ve Abdülkadir D. vücutlarına isabet eden mermilerle yaralandı. Bir süre daha devam eden kovalamacanın ardından kaza yaparak takla atan otomobilde bulunan Aykut D. ile Abdülkadir D., kabin içerisinde sıkışırken diğer araçtan inen kimliği belirsiz 1 kişi de pompalı tüfekle ateş ederek kaçtı. Arkadan ateş ederek gelen araçta bulunan şüpheliler de takla atan otomobilin yanında defalarca kez ateş ederek olay yerinden hızla kaçtı.

Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Yaralılar, sıkıştıkları araçtan çıkararak yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulans ile Ankara Şehir Hastanesine sevk edildi. Aykut D., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken yaralanan Abdülkadir D.’nin ise tedavisi sürüyor.

2 tabanca onlarca boş kovan bulundu

  Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede, 1 tane otomobilin içerisinde ve 1 tane de olay yerinin 20 metre uzağında toplam 2 adet tabanca ve onlarca boş kovan tespit edildi. Ekipler, olaya ilişkin yaptıkları incelemede takla atan aracın kiralık olduğunu tespit ederken aracı kiralayan firmanın sahibini ifadesi alınmak üzere karakola götürdü. Öte yandan kaçan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatıldı. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/326923/baskentte-kanli-hesaplasma-kursun-yagmuruna-tuttular
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.