Ankara’dan İzmir’e 9 TIR yardım yola çıktı

İzmir’deki depremzedeler için Ankara Valiliği, kaymakamlıklar, belediyeler ve yardımseverlerin destekleriyle oluşturulan 9 TIR yardım kolisi Ankara’dan yola çıktı.
Büşra Bayrak
|
03 Kasım 2020, Salı - 17:37
Ankara’dan İzmir’e 9 TIR yardım yola çıktı

 İzmir'de yaşanan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlar için hazırlanan yardım paketleri depremzedelere ulaştırılmak üzere Ankara'dan yola çıktı.  

 İzmir'de meydana gelen deprem felaketinin ardından yurtta ve dünyada depremzedelere ulaşan destek yardımları tüm hızıyla devam ediyor.

11 TIR yardım deprem bölgesine gönderildi

Ankara Valiliği, Kaymakamlıkları, Belediyeleri, esnaf ve yardımseverlerin destekleriyle oluşturulan yardımlar depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için yola çıktı. Dün yola çıkan 2 TIR’ın ardından bugün yola çıkan 9 TIR depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için İzmir'e gönderildi. Böylelikle dün yola çıkan TIR’larla birlikte toplam 11 TIR deprem bölgesine gönderilmiş oldu. Temel gıda malzemesi, yaşam malzemeleri ve battaniye yüklü TIR’lar Yenimahalle ilçesinde bulunan ve Ankara Valiliğine bağlı olan Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığından hareket ederek İzmir'e doğru hareket etti.

 Ayrıca yola çıkan TIR’ların önüne "Ankara, İzmir için tek yürek" yazılı destek pankartları asılarak birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/329521/ankaradan-izmire-9-tir-yardim-yola-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.