Trump'ın oyları neden geriledi?

İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim görevlisi ve Sabah Gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın, Donald Trump'ın korona salgını nedeniyle seçimleri kaybedebileceğini ifade etti.
Ankara Masası
|
03 Kasım 2020, Salı - 21:31
Trump'ın oyları neden geriledi?
Amerika Birleşik Devletleri'nde başkanlık seçimi için oy kullanımı devam ederken, seçimleri Demokratların adayı Joe Biden'ın, Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump'ın önünde tamamlayacağını tahmin ediliyor.

İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim görevlisi ve Sabah Gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın, bu durumun koronavirüsten kaynaklandığını söyledi.




"Kovidi yönetmesi de çok başarılı bulunmuyor"

Yalçın, Trump'ın salgını yönetme şeklinin eleştirildiğini belirtirken "Trump kazanma şansı çok yüksekti. Amerikan ekonomisine katkısı, medyanın baskısının ters tepmesi, birçok şey üzerinden. Açıkçası bu kovid sarstı, Trump'ın ekonomik politikalarını. Kovidi yönetmesi de çok başarılı bulunmuyor. Kaybederse Trump buradan kaybeder. Bu zamana kadar Trump sorunsuz kazanıyordu. Bence şöyle olmadı Biden iyiydi, Trump yakalıyor olmadı. Tam tersine Trump iyiydi, Biden kovid sonrası yakaladı." diye konuştu.
http://www.ankaramasasi.com/haber/330477/trumpin-oylari-neden-geriledi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.