Yurt dışı uçak seferleri başlıyor

Ankara Masası
|
24 Haziran 2020, Çarşamba - 09:20
Yurt dışı uçak seferleri başlıyor

Hürriyet gazetesi havacılık yazarı Uğur Cebeci, "Uzun bir aradan sonra Türkiye yeniden hava köprüleri ile dünyaya bağlanıyor. 1 Temmuz tarihinden itibaren başta THY olmak üzere, özel havayolu şirketlerimiz uçulamayan noktaları tarifelerine alıyorlar." dedi.

Dünya genelinde yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir kısıtlamalı olarak gerçekleştirilen yurt dışı uçuşları normele dönüyor. Konuyla ilgili açıklama Hürriyet gazetesi havacılık yazarı Uğur Cebeci'den geldi. Cebeci, "Türkiye dünyaya yeniden bağlanıyor" başlıklı yazısında "Uzun bir aradan sonra Türkiye yeniden hava köprüleri ile dünyaya bağlanıyor. 1 Temmuz tarihinden itibaren başta THY olmak üzere, özel havayolu şirketlerimiz uçulamayan noktaları tarifelerine alıyorlar" ifadesini kullandı.

Pandemi sürecindeki seferlerin tarifeli uçuşlar başlamış gibi gösterildiğini savunan Cebeci, "Turistik ya da iş amaçlı bilet alanlar ortada kalıyorlardı. Hiçbir uçuş neredeyse normal uçuş değildi. Bilet alanlar paralarını geri almak için boğuşuyorlardı. Para almak yerine erteleme, ileri tarihe yeniden rezervasyon gibi öğütlere zorunlu yatırım yapmış oluyorlardı." diye ekledi. 1 Temmuz için "müthiş hava köprülerinin yeniden açılış tarihi." değerlendirmesinde bulunan Cebeci, New York, Chicago, Los Angeles, Houston, Miami, San Francisco, Washington DC , Kanada’da Montreal, Toronto'nın yanı sıra Almata’dan başlayarak Bangkok, Pekin, Tokyo, Seul’e kadar her yere uçuşların başlayacağını aktardı.

Köşe yazısının devamını okumak için.. Hürriyet'e Git.

http://www.ankaramasasi.com/haber/33111/yurt-disi-ucak-seferleri-basliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.