Capcom, Resident Evil Village'ın PlayStation 5 özelliklerini açıkladı

Resident Evil Village hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Oyunun PlayStation 5'teki özellikleri açıklandı.
Ankara Masası
|
04 Kasım 2020, Çarşamba - 14:32
Capcom, Resident Evil Village'ın PlayStation 5 özelliklerini açıkladı

Capcom tarafından geliştirilmekte olan Resident Evil Village, geçtiğimiz haziran ayında düzenlenen PS5 etkinliğinde duyurulmuştu. Resident Evil 7'deki olaylardan birkaç sene sonrasını konu alan oyun, yine FPS kamera açısından oynanıyor. Bazı fanları tarafından ağır eleştirilere maruz kalan Resident Evil Village hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Oyunun PlayStation 5'teki özellikleri açıklandı.

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Capcom'un yaptığı başarılı ve popüler video oyun serisi Resident Evil'ın yeni oyunu Resident Evil Village'ın resmi PlayStation 5 sayfasında geçtiğimiz saatlerde bir güncelleme yapıldı.

Haziran ayındaki PlayStation 5 sunumunda yeni nesil konsollar ve PC için duyurulan Resident Evil Village'ın, PlayStation 5'te destekleyeceği özellikler açıklandı. Bahsi geçen özellikleri aşağıda bulabilirsiniz. Resident Evil Village, 2021 yılında PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için yayınlanacak.

Resident Evil Village'ın PS5 özellikleri

  • Baş döndüren görseller: Işın İzleme(Ray Tracing) teknolojisiyle 4K çözünürlükte Resident Evil Village’ın harikulade ama ürkütücü manzaralarını ve bölgelerini keşfedeceksiniz. (Dinamik 4K ve HDR için 4K ve HDR uyumlu bir TV veya monitör gerekir.)
  • Hızlı yükleme: PS5 konsolunun ultra hızlı SSD’si sayesinde neredeyse ortadan kalkan yükleme süreleriyle oyuna kaldığınız yerden anında devam edebileceksiniz.
  • Uyarlanabilir tetikler: DualSense’in çok daha sürükleyici bir deneyim vadeden özellikleriyle silah tetiklerinin ağırlığını ve çekiş gücünü hissedebileceksiniz.
  • Dokunsal geri bildirim: Dokunsal geri bildirim ile gerçek bir silahın ateşlenme hissini deneyimleyeceksiniz.
  • Uyumlu kulaklıklarla Tempest 3D AudioTech: Resident Evil Village’da hayatta kalma korku türünün özenle hazırlanmış müzikleri ve ses efektleri ile kendinizi oyuna kaptıracaksınız. 3D Ses, her yönden gelen tüyler ürpertici sesleri hissetmenizi sağlayarak deneyimi geliştirecek.
http://www.ankaramasasi.com/haber/333541/capcom-resident-evil-villagein-playstation-5-ozelliklerini-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.