Sincan’dan İzmir’e yardım tırı

Ankara Valiliği koordinatörlüğünde Sincan Belediyesi ve Sincan Kaymakamlığı iş birliğinde hayırseverlerin de katkılarıyla toplanan yardımlar İzmir'deki depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.
IHA-20201105AW157982
|
05 Kasım 2020, Perşembe - 10:38
Sincan’dan İzmir’e yardım tırı

Sincan Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgeye destek için harekete geçti. Bu çerçevede depremin yaşandığı ilk andan itibaren bölge ile irtibat halinde olan görevliler, temel ihtiyaçları tespit etti. Ankara Valiliği koordinatörlüğünde Sincan Belediyesi ve Sincan Kaymakamlığı iş birliğinde Sincan halkının da katkılarıyla temel ihtiyaç malzemeleri toplandı.Battaniye, gıda kolileri, yastık, yorgan, ayakkabı, kıyafet gibi temel ihtiyaç malzemeleri, depremden zarar gören vatandaşlara dağıtılarak bir nebze olsa da vatandaşların yarasını saracak. 

Yardım TIR'ı yola çıktı

“Sincan Sizinle Geçmiş Olsun İzmir” yazılı destek pankartlarının da asılı olduğu TIR, Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın katılımıyla İzmir’e uğurlandı.

"Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız"

Başkan Ercan, depremzede vatandaşların her daim yanında olduklarını belirterek, “İzmir’de meydana gelen deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun. Rabbim yaralılarımıza da acil şifalar versin. Bu zor günleri dayanışma içerisinde, hep birlikte atlatacağız. İzmir depreminden etkilenen vatandaşlarımız için İlçe Kaymakamlığımız ile hazırladığımız yardım tırı deprem bölgesine ulaşmak üzere yola çıktı. Rabbim ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/339649/sincandan-izmire-yardim-tiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.