Yenimahalle’de koronavirüsle mücadele çalışmaları sürüyor

Yenimahalle Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında kendi laboratuarlarında ürettiği maske, dezenfektan ve kolonyaları ücretsiz olarak dağıtmaya devam ediyor.
Büşra Bayrak
|
05 Kasım 2020, Perşembe - 13:08
Yenimahalle’de koronavirüsle mücadele çalışmaları sürüyor

Yenimahalle Belediyesi ekipleri, pandemi süresi boyunca ilçe genelinde taksi, dolmuş, otobüs durakları, muhtarlıklar, pazar yerleri ve metro istasyonları gibi birçok noktada bünyesinde üretilen maske, dezenfektan ve kolonyaları ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtmaya devam ediyor.

875 bin maske, 14 ton dezenfektan, 6 ton kolonya dağıtıldı

Belediye olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bugüne kadar ilçe genelinde  875 bin adet maske, 14 ton dezenfektan ve 6 ton kolonya dağıtımı gerçekleştirdiklerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.  

Başkan Yaşar yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Her zaman vatandaşının yanında olan belediye olarak taksi, dolmuş, otobüs durakları, muhtarlıklar, pazar yerleri ve metro istasyonları gibi birçok noktada bu güne kadar kendi üretimimiz olan 875 bin adet maske, 14 ton dezenfektan ve 6 ton kolonya dağıtımı gerçekleştirdik. Ekiplerimiz halk sağlığı için çalışmalarını düzenli olarak sürdürecek. Bu süreçte Yenimahalle sakinlerinin gerekli sosyal mesafe ve maske kullanımına uyarak, kişisel temizliğine dikkat etmeye devam edeceğine inanıyorum.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/340348/yenimahallede-koronavirusle-mucadele-calismalari-suruyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.