Bahçeli'den CHP'ye İzmir tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir depremi üzerinden CHP'ye yüklenerek "Enkaz altında kalan CHP zihniyetinin belediyecilik anlayışıdır" dedi.
Ankara Masası
|
05 Kasım 2020, Perşembe - 15:03
Bahçeli'den CHP'ye İzmir tepkisi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK toplantısı ardından konuştu. MHP liderinin gündeminde İzmir depremi vardı. CHP'ye yüklenen Bahçeli, "Haksız yere partimizi suçlayan, hükümeti töhmet altında bırakan, devletle vatandaş arasında güvensizlik uçurumu oluşturmaya çalışan omurgasız CHP’nin melanet oyunu temelinden bozulmuştur. Aslında İzmir’de enkaz altında kalan CHP zihniyetinin belediyecilik anlayışı olduğu belgelenmiştir." dedi.

Bahçeli'nin konuşması şu şekilde:

Türkiye düşmanlarıyla devamlı ilişki ve irtibat halinde bulunan, siyaset kabloları ve karar organları yabancıların denetim ve kontrolüne geçen CHP’nin ve diğer zillet yedeklerinin husumet taktiklerine, hayasız provokasyonlarına ne aldanacak ne de kanacak vardır. Ülkesini kötülemek için bu kadar iştahlı olan dünya üzerinde pek az muhalefet partisi olduğu bir başka acıklı gerçek olarak karşımızdadır.

"CHP'nin istismar kumpası bozguna uğramıştır"   

CHP’nin yalancı sözcülerinin mumu yatsıdan önce sönmüştür. Hiçbir milli ve manevi konuda milletimize tercüman olamayan, olmayı da düşünmeyen CHP’nin depremin enkazı üzerine kurmak istediği istismar kumpası bozguna uğramıştır. Üstelik haksız yere partimizi suçlayan, hükümeti töhmet altında bırakan, devletle vatandaş arasında güvensizlik uçurumu oluşturmaya çalışan omurgasız CHP’nin melanet oyunu temelinden bozulmuştur. Aslında İzmir’de enkaz altında kalan CHP zihniyetinin belediyecilik anlayışı olduğu belgelenmiştir. Hiç kimse bu yalın gerçeği inkâr etmeye kalkışmamalıdır. Çünkü her şey ortadadır.

http://www.ankaramasasi.com/haber/340837/bahceliden-chpye-izmir-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.