Ankara'da "Çukur" çetesine operasyon: 17 gözaltı

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile ‘Çukur’ isimli suç örgütüne yönelik operasyonda, 5’i cezaevinde olan 33 şüpheliden 17’si gözaltına alındı.
Büşra Bayrak
|
06 Kasım 2020, Cuma - 12:11
 Ankara'da "Çukur" çetesine operasyon: 17 gözaltı

Ankara'nın Etimesgut ve Sincan bölgelerinde faaliyet gösteren ve kendilerini ‘Yurtlu Kardeşler’, ‘Aramaz Grubu’ olarak nitelendiren suç örgütünün kendileri gibi yurtlarda büyümüş örgüt üyeleriyle kurdukları ‘Çukur’ isimli suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

33 şüpheliden 17’si gözaltına alındı

Sincan ve Etimesgut bölgesindeki kahvehaneleri sözde ortaklık adı altında ‘çökme’ olarak tabir edilen faaliyetler içerisinde yağmaladıkları, buna karşı çıkan vatandaşlara yönelik silahlı eylemler gerçekleştirdikleri belirlenen suç örgütüne yönelik eş zamanlı olarak 34 ayrı adrese bugün şafak vakti baskın yapıldı. Operasyonda 5’i cezaevinde olan 33 şüpheliden 17’si gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda ise 7 adet tabanca, bir miktar uyuşturucu madde, 600 adet tabanca fişeği, 1 adet av tüfeği ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar hakkında adli tahkikatın devam ettiği bildirildi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/343400/ankarada-cukur-cetesine-operasyon-17-gozalti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.