Trump yenilgiyi kabul edecek mi?

Sosyal medya hesabından posta yoluyla kullanılan oyların yasadışı olduğunu söyleyen Donald Trump, "savaşmaktan asla vazgeçmeyeceğim" dedi.
Ankara Masası
|
06 Kasım 2020, Cuma - 22:31
Trump yenilgiyi kabul edecek mi?

ABD'de kimin başkan olacağı halen belirsizliğini korurken, Joe Biden ve Donald Trump'tan açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor.

Başkanlığa Joe Biden son oylarla bir adım daha yaklaşırken, Trump bir kez daha posta yoluyla kullanılan oyların yasadışı olduğunu söyledi.

Amerikan halkının tüm oy sayım ve seçimlerin sonucunun onaylanması sürecinde tam bir şeffaflığı hak ettiğini belirten Trump, "Artık bu durum tek bir seçimle ilgili değil. Bu tüm ülkenin seçim sürecinin güvenilirliği ile ilgili." ifadesini kullandı.

"Tüm hukuki yönlerin takipçisi olacağız"

En başından beri yasal yollarla kullanılmış oyların sayılıp, yasal olmayanların sayıma dahil edilmemesi gerektiğini söylediklerini anımsatan Trump, Demokratlar'ın her fırsatta bu ilkeye karşı çıktığını kaydetti. Trump açıklamasında, "Amerikan halkının, hükümetimize güvenini sağlamak için bu süreçte tüm hukuki yönlerin takipçisi olacağız. Sizin ve milletimiz için savaşmaktan asla vazgeçmeyeceğim." mesajını verdi.

Başkanlık yarışında geride olan Trump'tan yeni açıklama: Milletimiz için savaşmaktan asla vazgeçmeyeceğim
http://www.ankaramasasi.com/haber/344837/trump-yenilgiyi-kabul-edecek-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.