Biden seçilince Jennifer Lopez ve Lady Gaga sevinçten ağladı

Jennifer Lopez ve Lady Gaga Joe Biden ABD başkanı seçilince sevinç gözyaşları döktü.
Büşra Bayrak
|
08 Kasım 2020, Pazar - 19:17
Biden seçilince Jennifer Lopez ve Lady Gaga sevinçten ağladı

ABD'de başkanlık yarışında ipi Demokrat aday Joe Biden göğüsledi.

George Clooney’den Tom Hanks’e, Madonna’dan John Bon Jovi’ye, Leonardo DiCaprio’dan Taylor Swift’e kadar pek  çok ünlünün desteklediği BidenIn seçilmesi en çok Jennifer Lopez ve Lady Gaga’yı sevindirdi.

İki ünlü isim bu başarıyı sevinç gözyaşlarıyla karşılarken o anların yer aldığı videolarını sosyal medyada paylaştılar.

Jennifer Lopez paylaştığı ilk videoda, "Sevinç gözyaşları döküyorum. Umuyorum ki bir araya gelebilir, birbirimizi sevebiliriz. Bu yeni bir gün. Artık derin yaralarımızı iyileştirme zamanı. Dünyanın her yerindeki kız çocukları için bugün bir tarih yazılıyor" ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

Lopez, dans ettiği anları paylaştığı bir diğer videosuna ise "Başkan Biden! Başkan yardımcısı Kamala Harris!" notunu düştü.

Ünlü şarkıcı Lady Gaga da, Lopez gibi gözyaşlarını tutamadı.

Biden'a destek verdiği için Trump tarafından eleştirilen şarkıcı, Instagram hesabından duygularını takipçileriyle paylaştı.

Gaga, "Umarım sesinizin duyulduğunu biliyorsunuzdur. Sürekli terör ve saldırganlık hali altında yaşadığımızı hisseden herkes için bugün oldukça özel bir gün. Ve bu artık sona erdi. Artık sıcaklığı hissedebilirsiniz. Dünyayı çok seviyorum ve bu dünya için çok güzel bir gelişme. Tanrı dünyaya büyük bir kucaklamayla sarılmış gibi hissediyorum. Evlerinize gidin ve ailenize, kendinize sarılın. Belki yaşadığımız bunca şeyden sonra yeniden birbirimize tutunabiliriz. Amerikan halkı için insanlığın gördüğü en büyük iyilik ve cesaret eylemlerinden birini gerçekleştirdiniz." diyerek hislerini aktardı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/350579/biden-secilince-jennifer-lopez-ve-lady-gaga-sevincten-agladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.