Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar hakkında "şiddet" davası

Oyuncu Sermiyan Midyat ile eski kız arkadaşı oyuncu Sevcan Yaşar hakkında, birlikte kaldıkları evde yaşadıkları tartışmada birbirlerini darbettikleri iddiasıyla dava açıldı.
Büşra Bayrak
|
09 Kasım 2020, Pazartesi - 15:54
Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar hakkında "şiddet" davası
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, müşteki sanık Sermiyan Midyat ile müşteki sanık Sevcan Yaşar'ın aynı evde yaşadıkları ve masrafları da ortak karşıladıkları anlatıldı.

İddianameye göre, Sermiyan Midyat 16 Nisan'da sebepsiz yere Sevcan Yaşar'a bağırarak hakaret etti, ardından da "bu evden gidemezsin" diyerek tehditte bulundu.

Midyat bu olaydan yaklaşık 20 gün sonra evden ayrılmak üzere eşyalarını toplayan Yaşar'a küfür edip hakarette bulundu.

Midyat'ın daha sonra darbettiği Sevcan Yaşar basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde yaraladı. Sevcan Yaşar bağırarak komşularından yardım isterken olay yerine polis ekipleri çağrıldı.


Tarafların karakolda bulundukları sırada da Sermiyan Midyat "buradan senin cesedin çıkacak" diyerek Sevcan Yaşar'ı tekrar tehdit etti. 

Taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu

İddianamede, bu olaylar yaşanırken müşteki sanık Sevcan Yaşar'ın da Sermiyan Midyat'ı basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde yaraladığına işaret edilerek, tarafların karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi olduğu kaydedildi.


Bu kapsamda müşteki sanık Sermiyan Midyat'ın "kasten yaralama", zincirleme şekilde "tehdit" ve "hakaret" suçlarını işlediği gerekçesiyle toplam 1 yıl 3 aydan, 8 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenen iddianamede, müşteki sanık Sevcan Yaşar'ın da "kasten yaralama" suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Hazırlanan iddianame Anadolu 25. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi. Müşteki sanıklar Midyat ile Yaşar ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/352301/sermiyan-midyat-ve-sevcan-yasar-hakkinda-siddet-davasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.