Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan 10 Kasım için anlamlı paylaşım

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla sosyal medyadan paylaştığı videolu mesajında "Saat 9’u 5 geçe duracağız ya dimdik ayakta bir dakika boyunca. O bir dakika içinde bir millete adanmış 57 yıllık bir ömür var." dedi.
Büşra Bayrak
|
09 Kasım 2020, Pazartesi - 16:46
Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan 10 Kasım için anlamlı paylaşım

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete uğurlanışının 82’nci yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından videolu mesaj paylaştı. 

Atatürk'e ve 10 Kasım'a ait görüntülerden oluşan videoda günün önemini kendi sesinden aktaran Yaşar, "Saat 9’u 5 geçe duracağız ya dimdik ayakta bir dakika boyunca. O bir dakika içinde bir millete adanmış 57 yıllık bir ömür var. Özgürlüğümüz, onurumuz, inancımız ve geleceğimiz için yapılan büyük mücadeleye sadakatimiz var. Dumlupınar’a, İnönü’ye, dedelerimize, ninelerimize selam var. Durup düşünmek için her yıl 1 dakika yaşama ara veriyoruz ya Atam, o bir dakika içinde özlemin acısını bastıran, fikirlerinin yeşerttiği umutlarımız var… Milyonlarca evladının kalbinde ve aklında gösterdiğin hedeflerin var. İstirahatgahında  huzurla uyu Atam. Önümüzü aydınlatan ışığın var." ifadelerini kullandı.

10 Kasım günü saat 9'u 5’geçe tüm Türkiye’nin saygı duruşunda bulunduğu görüntülerin yer aldığı video vatandaşların büyük beğenisini topladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/352621/yenimahalle-belediye-baskani-yasardan-10-kasim-icin-anlamli-paylasim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.