Elvan: Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle görevime başladım

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve başlamış bulunmaktayım." ifadelerini kullandı.
aa:text:20201110:22905848
|
10 Kasım 2020, Salı - 14:26
Elvan: Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle görevime başladım
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Twitter hesabından paylaştığı mesajında, yeni görevine başladığını belirtti.

Mesajında, Bakanlıktaki toplantı salonundan bir fotoğraf da paylaşan Elvan, "Teveccühleriyle şahsıma bu görevi tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Değerli Bakanımız Sayın Berat Albayrak’a milletimize bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür ediyorum. Rabb'im hayırlı hizmetlere vesile kılsın." değerlendirmelerinde bulundu.

Öte yandan Bakan Elvan, Plan Bütçe Komisyonu'na da veda etti. 

"Plan ve Bütçe Komisyonumuzu özleyeceğim. Her zaman emrinizdeyiz." diyen Elvan, Hazine ve Maliye Bakanlığının 2021 yılı bütçesi için 17 Kasım'da Meclis'e geleceğine işaret etti.

Elvan, "Lütfen hakkınızı helal ediniz. Zaman zaman hata yaptığım, yanlış ifade kullanmış olduğum anlar olabilir. Neticede hepimiz insanız. Her birinize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Bu arada Elvan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonuna veda konuşması yapmaya gelirken gazetecilerin tebriklerini de kabul etti.

Bir gazetecinin "Devir teslim töreni gerçekleştirilecek mi?" sorusuna Elvan, "Berat Bey'in sağlık problemleri nedeniyle maalesef onu gerçekleştiremeyeceğiz. Kendisiyle görüştüm. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ettim. O da bize görevimizde başarılar diledi." karşılığını verdi.


(AA)
http://www.ankaramasasi.com/haber/354538/elvan-cumhurbaskanimizin-tensipleriyle-gorevime-basladim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.