Jandarma noktasında tabanca ile poz veren Suriyeli yakalandı

Hatay’ın Antakya ilçesi Ovakent jandarma yol kontrol noktasından geçerken araç içinde tabanca ile poz veren şahıs yakalandı.
Büşra Bayrak
|
10 Kasım 2020, Salı - 15:12
Jandarma noktasında tabanca ile poz veren Suriyeli yakalandı
Olay,  Antakya ilçesi Ovakent jandarma yol kontrol noktasında meydana geldi.

Suriye uyruklu M.K. tam kontrol noktasından geçerken araç içinde tabanca ile poz verdi.

Bununla da kalmayıp sosyal medyadan paylaştı.

Fotoğraf hızla yayılınca Jandarma harekete geçti.

Hatay Valiliği, sosyal medya hesaplarında yayınlanan ve Ovakent jandarma yol kontrol noktasından geçerken araç içinde tabanca ile poz veren Suriye uyruklu M.K.’nin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.


Valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Bazı sosyal medya hesaplarında yayınlanan ve ilimiz Antakya ilçesi Ovakent jandarma yol kontrol noktasından geçerken araç içinde tabanca ile poz verdiği görülen şahısla ilgili yapılan araştırma sonucunda; görüntülerdeki kişinin Suriye uyruklu M.K. isimli şahıs olduğu, hakkında Göçmen Kaçakçılığı ve 6136 SKM suçlarından sabıka kaydı bulunduğu tespit edilerek, yapılan istihbari çalışmalar sonucunda şahıs İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınmıştır."

" Video görüntülerindeki diğer şahısların ise Suriye uyruklu V. ve A. isimli şahıslar olduğu, iki şahsın kimliksiz olmaları nedeniyle yirmi gün önce sınır dışı edildikleri öğrenilmiş olup bu şahısların açık kimlik bilgilerinin tespit çalışmalarına devam edilmektedir" 

Hatay Valiliği, bu tür görüntülerin kasıtlı olarak birlik ve beraberliği zedelemeye yönelik provokasyon içerdiğine işaret ederek sağduyulu duruşundan dolayı vatandaşlara teşekkür etti.
http://www.ankaramasasi.com/haber/354827/jandarma-noktasinda-tabanca-ile-poz-veren-suriyeli-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.