Muharrem İnce'den CHP yönetimine eleştiri

Katıldığı televizyon programında hakkındaki iddiaları cevap veren Muharrem İnce "Seçim gecesi başladılar yalanlarına, hala devam ediyorlar. Yalanın da, iftiranın da merkezi CHP Genel Merkezi" dedi.
Ankara Masası
|
11 Kasım 2020, Çarşamba - 21:07
Muharrem İnce'den CHP yönetimine eleştiri
Cumhuriyet Halk Partisi yönetimini eleştirerek Memleket Hareketi'ni başlatan Muharrem İnce, 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından yaşananlara ilişkin yapılan eleştirilerle ilgili konuştu.


"Seçim gecesi başladılar yalanlarına"

İnce o gün  yapılan iftiraların devam ettirildiğini söylerken "Bana seçim gecesi atılan iftiraların, bana hem seçim sonuçlarını vermeyip hem sistemini çökerten, şu an hala partide yönetici. 2,5 senedir parti yara almasın diye susuyorum. Gece 2,5'a kadar beraberdir. Açıp neden kontrol etmiyorsun. 'İftira atmayın arkadaşımıza' niye demiyorsun? Demek ki talimat almışsın. Partiden 8 puan fazla aldım diye bunun intikamını alıyorlar benden. Seçim gecesi başladılar yalanlarına, hala devam ediyorlar. Yalanın da, iftiranın da, kurgunun da merkezi CHP Genel merkezi" ifadelerini kullandı.

"Bana sürekli yalan atıyorsunuz"

Parayla parti kurdurma iddiası hakkında da konuşan Muharrem İnce, "Şimdi gelelim Saray'dan para alacak iddiasına. Biri Saray'dan para alıyor ve parti kuracak. Bir gün sonra grup başkanvekili açıklama yapıyor ve 'Kastedilen Muharrem İnce değil. Sana kastedilmeyen kim diye sormuyoruz ki. Kastedilen kim? Muharrem İnce değilse kim? Bana sürekli yalan atıyorsunuz. Seçim gecesi neredeydin? diye soranlar, bu soruyu sorduranlar da onlar. Aynı kurguyu yapanlar. " dedi.
http://www.ankaramasasi.com/haber/358644/muharrem-inceden-chp-yonetimine-elestiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.