İzmir’de eski koca dehşeti

İzmir’in Dikili ilçesinde bir kişi, tabanca ile ateş açarak eski eşini öldürdükten sonra kayınvalidesini ve komşusunu yaraladı. Şahıs ardından aynı tabanca ile intihar etti.
IHA-20201112AW163832
|
12 Kasım 2020, Perşembe - 01:39
İzmir’de eski koca dehşeti


Olay, İsmetpaşa Mahallesi 32. Sokak ile 13 Sokak kesişiminde meydana geldi. İddialara göre, Alper Gül sokak ortasında eski eşi Çilem Kılıç ile karşılaştı. İkili arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

Alper Gül tartışmanın büyümesi üzerine tabanca ile eski eşi Çilem Kılıç’a ateş etti. Genç kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, Gül olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Kılıç’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Eski kayınvalidesinin evini bastı

Alper Gül, daha sonra eski kayınvalidesi Selime D’nin evini bastı. Eski kayınvalidesine ve evde misafir olarak bulunan komşu Sibel Y’ye ateş eden Gül, sonrasında aynı tabanca ile intihar etti. Silah seslerini duyan komşular durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Gül’ün yaşamını yitirdiği tespit edildi. Durumu ağır olan Selime D., Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesi’ne komşu Sibel Y., ise Bergama Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Dikkat çeken sosyal medya paylaşımı

Dehşet saçan eski eşin olaydan saatler önce sosyal medya hesabından "Sen kiminle dans ettiğini bilmiyorsun. Beni de zerre kadar tanımamışsın. Böyle devam et seni şeytan. Bakalım ne olacak" mesajını paylaştığı ve "Bedeli var" isimli bir şarkı eklediği görüldü.

Öte yandan, Çilem Kılıç’ın cenazesi savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekiplerince başlatılan soruşturma sürüyor.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/359135/izmirde-eski-koca-dehseti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.