Nesrin Cavadzade sevgilisi Gökhan Alkan’ı ailesiyle tanıştırdı

Oyuncu Nesrin Cavadzade, bir süredir ilişki yaşadığı meslektaşı Gökhan Alkan’ı önceki akşam anne ve babasıyla bir araya getirdi.
Zeliha Demirci
|
12 Kasım 2020, Perşembe - 10:01
Nesrin Cavadzade sevgilisi Gökhan Alkan’ı ailesiyle tanıştırdı

Yasak Elma adlı dizisinde rol alan Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan, aşklarını sosyal medyada ilan ederek herkesi şaşırtmıştı. Evlenecekleri konuşulan çiftin aile yemeğine çıkmaları iddiaları güçlendirdi. Önceki akşam Cavadzade sevgilisi Gökhan Alkan'ı ailesiyle tanıştırdı.

2 saat süren akşam yemeğinin çıkışında Gökhan Alkan,  muhabirlerin sorularını “Çok mutluyuz. Aile yemeği yedik. Yanımızda büyüklerimiz var, baş başa olduğumuz zaman uzun uzun konuşalım.” diyerek yanıtsız bıraktı.

Nesrin Cavadzade’nin babası Alkan ile ilgili, “Biz epeydir tanışıyoruz zaten. Anne ve baba olarak kızımıza karışmıyoruz. Onlar mutlu olsunlar, bizim için yeterli.” ifadelerini kullandı.

Gökhan Alkan geçtiğimiz hafta, "Taşın kalbi yok ama onu da yosun sarıyor. Bende de var bir şeyler ama siz görememişsinizdir" diyerek aşık olduğunun sinyalini vermişti. Oyuncu Talat Bulut, "Nesrin evleniyor. Sizden kaçıyor. Gerisini siz bulun" diyerek kafaları karıştırmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/359432/nesrin-cavadzade-sevgilisi-gokhan-alkani-ailesiyle-tanistirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.