Sevcan Yaşar, Sermiyan Midyat'ın özrünü kabul etmedi

Sermiyan Midyat’ın şiddet uyguladığı iddia edilen eski sevgilisi Sevcan Yaşar, Midyat’ın özür dileme çabalarına karşılık vermedi. Üç farklı suçlamayla Midyat’ı dava eden Yaşar, “Belki benden sonraki kadının hayatı kurtulacak” dedi.
Zeliha Demirci
|
12 Kasım 2020, Perşembe - 10:25
Sevcan Yaşar, Sermiyan Midyat'ın özrünü kabul etmedi

Oyuncu sevgilisi Sevcan Yaşar’ı darp ettiği iddia edilen Sermiyan Midyat hakkında “kasten yaralama”, “zincirleme tehdit” ve “zincirleme hakaret” suçlarından sekiz yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Mayıs ayında gerçekleşen olay sonrası basına açıklama yapan ve suçlamaları reddeden Midyat, “Böyle bir şey yoktur, dedikodudan beslenmeyelim. Bir kadına vurmak için hiçbir sebep yoktur, erkekliğe sığmaz. Böyle bir şey yapmış olsam insanların yüzüne nasıl bakarım? Ben kötü bir insan değilim” demişti.

Fakat Midyat, basına bu açıklamaları yaparken bir yandan da avukatı aracılığıyla Sevcan Yaşar’a tam 41 sayfalık bir özür metni göndermiş. Bu girişimi sonuç vermeyince de arkadaşlarını araya sokup oyuncuya ulaşmaya çalışmış ve kendisini affetmesini istemiş.

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre, Midyat’ı affetmediğini ve ilk duruşmanın 15 Ocak’ta görüleceğini söyledi. Yaşar, “Uzlaşmayı kabul edersem, her türlü talebimin yerine getirileceği söylendi bana avukatı tarafından. Ama ben geri adım atmıyorum. Kimse atmasın! Bu, belki de benden sonraki kadının hayatını kurtaracak” diye konuştu.


http://www.ankaramasasi.com/haber/359679/sevcan-yasar-sermiyan-midyatin-ozrunu-kabul-etmedi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.