Hüseyin Taklacı'dan yangın açıklaması

Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu Siteler'de çıkan yangınla ilgili "Bütün kepenkleri kapalıymış. 18.00 civarında kapatmışlar, ondan sonra kendiliğinden çıkan bir yangın. Nasıl oldu, nereden oldu bunu bilen yok şu an." dedi.
Ankara Masası
|
12 Kasım 2020, Perşembe - 11:38
Hüseyin Taklacı'dan yangın açıklaması
Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu Siteler'de çıkan yangınla ilgili açıklamalarda bulundu. 
Taklacı, yangının başlamasıyla itfaiye ekiplerinin hemen olay yerine geldiğini söyledi.
Hem Ankara Büyükşehir Belediyesinin hem Altındağ Belediyesi yetkililerinin olay yerinde olduğunu aktaran Taklacı, "MDF suntalama deposu burası. Bu malzeme için için yanıyor. Bunun için yangın biraz geç söndürüldü ama yandaki binalara sıçramadan kontrol altına aldılar." dedi.
Taklacı, yangının neden çıktığına ilişkin bir öngörünün olup olmadığının sorulması üzerine, "Bütün kepenkleri kapalıymış. 18.00 civarında kapatmışlar, ondan sonra kendiliğinden çıkan bir yangın. Nasıl oldu, nereden oldu bunu bilen yok şu an itibarıyla. Ben de yanlış bilgi vermek istemiyorum." cevabını verdi.
Can kaybı olmadığını ancak maddi hasarın fazla olduğunu belirten Taklacı, bir daha böyle hadiselerinin yaşanmaması temennisinde bulundu.

(AA)
http://www.ankaramasasi.com/haber/360181/huseyin-taklacidan-yangin-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.