Formula 1 Yönetimi ile Türkiye 2021 takvimi için görüşüyor

Formula 1 Sportif Direktörü Steve Nielsen, Türkiye Grand Prix'sinin 2021 yılı takvimine eklenmesi için görüşmelerin devam ettiğini ve olumlu sonuçlanacağını düşündüğünü söyledi.
Büşra Bayrak
|
12 Kasım 2020, Perşembe - 11:57
Formula 1 Yönetimi ile Türkiye 2021 takvimi için görüşüyor
Nielsen, Borsa İstanbul'da Formula 1 için düzenlenen "gong" töreninden sonra yaptığı açıklamada, " Pistte her şey yenilenmiş, boyama ve temizleme faaliyetleri düzgün yapılmış. Bu şehirde çok güzel işler yapılmış." dedi.

"İstanbul harika bir şehir, pist süper, destek büyük"

Türkiye Grand Prix'sinin 2021 yılı takvimine eklenip eklenmeyeceği hakkındaki düşüncelerini anlatan Nielsen, "Şu anda 1-2 ay sonrasını planlamak bile çok zor. Kasımda olmamıza rağmen 2021 yılı, karar almak için çok uzak bir tarih. Söyleyebileceğim tek şey, İstanbul'un Formula 1 için harika bir şehir, pistin süper ve burada Türk Hükümetinden ve partnerlerden gördüğümüz desteğin çok büyük olduğu. Formula 1 için çok iyi bir durum." diye konuştu.

"Görüşmelerin olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum"

2021 takviminin henüz sonuçlandırılmadığını aktaran Nielsen, "Çünkü uzak bir tarih. Görüşmeler devam ediyor ve olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.

F1Sportif Direktörü Steve Nielsen, İstanbul'da tekrar olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"Güzel bir yarış izleyeceğiz"

"İstanbul'da tekrar olmak müthiş." diyen Nielsen, şunları kaydetti:

"Yarışlar olmasa bile buraya tekrar gelmek güzel. Gelmeyeli de çok fazla zaman olmuştu. Umarım güzel bir yarış izleyeceğiz. Bundan emimin. Burası harika bir şehir ve ülkeye tekrar gelmekten büyük zevk duyuyorum."

http://www.ankaramasasi.com/haber/360238/formula-1-yonetimi-ile-turkiye-2021-takvimi-icin-gorusuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.