Muharrem İnce: Bir kırmızı kart gördüm diye futbolu mu bırakacağım?

CHP'ye yönelik eleştirileri ardından 1000 Gündem Memleket Hareketi başlatan Muharrem İnce, "CHP, İmamoğlu ya da Yavaş’ı aday gösterirse sizin şansınız kalır mı?” sorusuna “Ne güzel işte 3-5 kişi bir arada yarışalım. Bir kırmızı kart gördüm diye futbolu mu bırakacağım? Bir penaltı kaçırdım, Alex de kaçırıyor. Bırakın ben de futbol oynayayım” cevabını verdi.
Ankara Masası
|
13 Kasım 2020, Cuma - 09:34
Muharrem İnce: Bir kırmızı kart gördüm diye futbolu mu bırakacağım?
Habertürk yazarlarından Kübra Par, bugünkü köşe yazısının bir bölümünde CHP'ye yönelik eleştirileri ardından 1000 Gündem Memleket Hareketi başlatan Muharrem İnce ile yaptığı telefon görüşmesini aktardı.
Daha önceki köşe yazısında İnce'ye yönelik "‘Beklenen rüzgârı yaratamadı, kalabalıkları toplayamadı’ algısı oluşturduğunun farkında mı acaba?" diye sorduğunu hatırlatan Par, "Bu yanlış. Kalabalık toplamak gibi bir derdim yok ki...",  "Ben Cumhuriyet tarihinin en kalabalık mitingini yapmış adamım. Ne Erdoğan, ne Özal, ne Demirel, ne Ecevit, ne İmamoğlu... Bu topraklarda İstanbul mitingimi geçen ikinci bir miting var mı? Pandemi olmasa daha fazlasını da toplarım ama bu salgın günlerinde hem kendimi hem vatandaşı riske atmak istemem" şeklinde yanıt aldığını belirtti.

Kübra Par, "CHP, İmamoğlu ya da Yavaş’ı aday gösterirse sizin şansınız kalır mı?" sorusuna ise İnce'nin şu cevabı verdiğini ekledi: "Ne güzel işte 3-5 kişi bir arada yarışalım. Bir kırmızı kart gördüm diye futbolu mu bırakacağım? Bir penaltı kaçırdım, Alex de kaçırıyor. Bırakın ben de futbol oynayayım"

Köşe yazısının tamamı için tıklayınız

http://www.ankaramasasi.com/haber/362145/muharrem-ince-bir-kirmizi-kart-gordum-diye-futbolu-mu-birakacagim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.