Küçükçekmece’deki parka ilişkin iki belediye yetkilisi görevden uzaklaştırıldı

İstanbul Valiliği, Küçükçekmece’de Atatürk Parkı’nda yer alan terör örgütünün kullandığı sembollere benzeyen görsellerle ilgili olarak Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı ile Park ve Bahçeler Müdürü'nün görevinden uzaklaştırıldığını duyurdu.
IHA-20201113AW164867
|
13 Kasım 2020, Cuma - 09:55
Küçükçekmece’deki parka ilişkin iki belediye yetkilisi görevden uzaklaştırıldı

Küçükçekmece'de yenilenen çocuk parkında kullanılan görsellerin terör örgütünün sembollerini andırdığı gerekçesiyle soruşturma başlatılmıştı. Söz konusu görseller gelen tepkiler üzerine kaldırılırken, Belediye Başkan Yardımcısı ile Park Bahçeler Müdürü görevden uzaklaştırıldı.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada "Küçükçekmece Kaymakamlığının konuya ilişkin 12 Kasım tarihli yazıları ile Valiliğimize gönderilen bilgi ve belgelerin incelenmesi sonucunda; parkın yenilenmesiyle ilgili işlemlerden sorumlu olduğu tespit edilen Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı S.G. ile Park ve Bahçeler Müdürü Ş.M., 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 137. vd. maddeleri gereğince, görevi başında kalmalarında sakınca görüldüğünden, Valiliğimizce görevinden uzaklaştırılmıştır" denildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/362146/kucukcekmecedeki-parka-iliskin-iki-belediye-yetkilisi-gorevden-uzaklastirildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.