Formula 1 Türkiye heyecanı televizyonda

Türkiye'de yeniden düzenlenen Formula 1 yarışı 15 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. Milyonlar bu keyfi ekran başında izleyebilecek .
Büşra Bayrak
|
13 Kasım 2020, Cuma - 10:10
Formula 1 Türkiye heyecanı televizyonda

Formula 1, 9 yıllık aradan sonra İstanbul Park'ta gerçekleştirilecek.

Peki şampiyonu da belirleyebilecek bu müthiş mücadeleyi milyonlar nereden takip edebilecek?

Yarış televizyondan yayınlanacak mı?

Herkes Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinin yayınlanacağı televizyon kanalını merak ediyor.

İşte merak edilen konuya ilişkin açıklama Türk Telekom'dan geldi.

Türk Telekom açıklamasına göre, şirketin dijital televizyon platformu Tivibu futboldan basketbola, tenisten motor sporlarına kadar pek çok dalda sporseverlere zengin içerikler sunmaya devam ediyor.

Formula 1 Türkiye Grand Prix'si ne zaman, nerede, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak?


Dokuz yıllık aranın ardından yeniden Türkiye'de düzenlenen Formula 1 mücadelesi, 15 Kasım Pazar günü 13.10'dan itibaren Tivibu 73'üncü Kanal'daki S Sport'tan seyirciyle buluşacak. Formula 1'in sıralama turları da 14 Kasım Cumartesi günü saat 15.00'te aynı kanaldan ekranlara gelecek.

Futboldaki milli maç heyecanı da Tivibu'da 





Formula 1'in yanı sıra futboldaki milli maç heyecanı da Tivibu'da yaşanacak. A Milli Takımımızın, UEFA Uluslar Ligi'nde 15 Kasım Pazar günü saat 20.00'de Rusya'yı konuk edeceği mücadele de Tivibu 22'nci Kanal'daki TRT’de olacak.

Ayrıca UEFA Uluslar Ligi'ndeki Almanya-Ukrayna, Belçika-İngiltere, Arnavutluk-Kazakistan, Azerbaycan-Karadağ, Portekiz-Fransa, Hollanda-Bosna Hersek ve İtalya-Polonya maçları Tivibu 73'üncü Kanal'daki S Sport ve Tivibu 74'üncü Kanal'daki S Sport 2'den yayınlanacak.

 ING Basketbol Süper Ligi de Tivibu'da yaşanacak


Futbolun yanı sıra basketbol heyecanı da Tivibu’da devam edecek. ING Basketbol Süper Ligi'ndeki Bahçeşehir Koleji-Bursaspor, Türk Telekom-Fenerbahçe Beko, Tofaş-Ormanspor, Darüşşafaka-Galatasaray, A.Petkim-Beşiktaş, Gaziantep-Fethiye Bld ve Anadolu Efes-Afyon Bld. karşılaşmaları hafta sonu Tivibu Spor 2 ekranlarında yer alacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/362235/formula-1-turkiye-heyecani-televizyonda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.