Mehmet Akif Alakurt takipçisini ölümle tehdit etti

Sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli gündeme gelen Mehmet Akif Alakurt, bu defa bir takipçisini ölümle tehdit etti.
Zeliha Demirci
|
14 Kasım 2020, Cumartesi - 10:59
Mehmet Akif Alakurt takipçisini ölümle tehdit etti

Sıla dizisiyle tanınan Adanalı dizisiyle yıldızı parlayan Mehmet Akif Alakurt, oyunculuğu bıraktıktan sonra sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündeme gelmeye başladı.

Son olarak Instagram hesabında paylaştığı bir fotoğrafa bir takipçisinin yaptığı yorumuna sinirlenen Alakurt şöyle yanıt verdi: "Bir gün cinayet işlediğimi duyacak olursanız bunlardan birini yakaladığımı şimdiden bilin. Aileler çocuklarınıza düzgün eğitim verin ki ölen gençlerle ilgili haberler izlediğimizde üzülelim."

Mehmet Akif Alakurt daha önce, “O kadar spor yaptın hiçbir şey yok” diye mesaj atan takipçisine müstehcen küfür ederek cevap vermişti. Peş peşe takipçilerinden gelen mesajlara cevap veren Alakurt, “Kendini çok bozmuşsun. Biz seni televizyondaki hallerinle sevdik yanlış bir insansın” diyen takipçisine “Oturun bebeler dizilerinizi izleyin, kendinize hakaret ettirmeyin. Damarınızdaki asil kanın hakkını verin vermeyenin de bu sayfada ve her türlü ortamda hakkını bizzat veririz. Akıllı olun” diyerek tehdit etmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/364456/mehmet-akif-alakurt-takipcisini-olumle-tehdit-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.