Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir seferberlik başlatıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ekonomi, hukuk ve demokrasi alanında yeni bir seferberlik başlatıyoruz." dedi.
Ankara Masası
|
14 Kasım 2020, Cumartesi - 13:58
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir seferberlik başlatıyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kars ve Karaman 7. Olağan İl Kongrelerine Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantı ile katıldı. "Ekonomi, hukuk ve demokrasi alanında yeni bir seferberlik başlatıyoruz." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomi yönetimini yeniden oluşturduk. Hamleleri süratle hayata geçireceğiz. Hukuk reformunu da hızlandırarak sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:


"Amacımız eziyet etmek değil"

Salgınla baş edemeyen ülkeler içe kapanmaya başladı. Milletimiz TMM kurallarına riayet ederse sert tedbirlere ihtiyacımız kalmaz. Sigara içme yasağının bu çerçevede değerlendirilmesini istiyorum.Amacımız vatandaşımıza eziyet etmek değil, sağlığını korumaktır. Kurallara uymaz ve kendi sağlığımızı kendimiz korumazsak bu yükü taşımakta zorlanabiliriz. Milletimizden bu kritik dönemde salgınla mücadele için uygulamaya koyduğumuz tedbirlere hassasiyetle riayet etmelerini bekliyorum.


"Senlik benlik kavgasına yer yok"

18 yılda hem milletimizi özlemini çektiği haklara, özgürlüklere, itibara kavuşturduk hem de vatan topraklarının her karışını eserlerle hizmetlerle yatırımlarla donatarak geri kalmışlık zincirini kırdık. Böyle tarihi ve kutlu bir mücadelede senlik benlik kavgasına, şahsi çıkarları davasının üzerine çıkarmaya, hele hele kibre, atalete, tembelliğe, nobranlığa asla yer yoktur. Milletimizin partimize teveccühü artarak sürüyor. İnşallah hedeflerimize doğru adım adım yaklaştıkça demokraside ve ekonomide çok daha büyük kazanımlara kavuşacağız.

Değerli kardeşim yazar Ahmet Kekeç bugün Rahmet-i Rahman'a kavuştu. Rabb'im taksiratını hasenata tebdil etsin. Cennetiyle cemaliyle müşerref kılsın. Ailesine ve tüm milletimize baş sağlığı diliyorum.
http://www.ankaramasasi.com/haber/365145/cumhurbaskani-erdogan-yeni-bir-seferberlik-baslatiyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.