Ertuğrul Çetin: Gece gündüz demeden durmadan yorulmadan çalıştık

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "18 ay önce görevi devralırken Sayın Cumhurbaşkanımıza bir söz verdik. Bir taraftan hizmet üretip diğer taraftan gönüller kazanacağız diye. O günden bugüne hiç durmadan hep çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz." dedi.
Ankara Masası
|
16 Kasım 2020, Pazartesi - 14:11
Ertuğrul Çetin: Gece gündüz demeden durmadan yorulmadan çalıştık
AK Parti Pursaklar 5. Olağan İlçe Kongresi Pursaklar Belediyesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Kongreye katılan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdikleri söz çerçevesinde gece gündüz demeden, durmadan yorulmadan çalıştıklarını söyledi.
Çetin, "18 ay önce görevi devralırken Sayın Cumhurbaşkanımıza bir söz verdik. Bir taraftan hizmet üretip diğer taraftan gönüller kazanacağız diye. O günden bugüne hiç durmadan hep çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Hizmet belediyeciliği ve gönül belediyeciliği şiarından vazgeçmeden 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz, yürümeye devam edeceğiz. Bizden desteğini hiç esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlarımıza, il başkanımıza ve milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum. 5. olağan kongremizin hayırlar getirmesini temenni ediyorum. AK Parti kadrolarında bugüne kadar görev almış dava ve yol arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bugünden sonra bayrağı devralacak kardeşlerime de başarılar diliyorum" dedi.

(İHA)
http://www.ankaramasasi.com/haber/368922/ertugrul-cetin-gece-gunduz-demeden-durmadan-yorulmadan-calistik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.